Zabava

Moda

"Smrtni grijeh" glavne urednice Voguea

Time je u prvom broju 2009. objavio niz lista događaja koji su obilježili proteklu godinu, a u rubrici moda "oprao" je ikonu ženskih magazina zbog dugačke haljine modne kuće Chanel

Glavna urednica američkog magazina 'Vogue' Anna Wintour, koja je inspirirala lik iz knjige i filma "Vrag nosi Pradu", na vrhu je ljestvice ''10 odjevnih smrtnih grijeha 2008" tjednika Time, prenosi Totalportal.hr

Time je u prvom broju 2009. objavio niz lista događaja koji su obilježili proteklu godinu, a u rubrici moda "oprao" je ikonu ženskih magazina zbog dugačke haljine modne kuće Chanel koju je nosila na gala večeri posvećenoj kostimima, a kojoj je predsjedavala u Metropolitan muzeju u New Yorku.

''Ta haljina je bila puna fosila mekušaca", piše Time koji smatra da je suvremena moda "doživjela Waterloo".

"Ljudi u svijetu mode obožavaju izgledati staro", ocjenjuje tjednik.

Iza Anne Wintour je pjevačica Janet Jackson sa tijesnom haljinom u kombinaciji boja slonovače i srebra koju je nosila na prvom koncertu turneje "Rock Witchu Tour".

Kuća "Chanel" i njen kreativni direktor Karl Lagerfeld nisu se, po mišljenju Timea, proslavili 2008, jer su osvojili i peto mjesto na listi "modnih smrtnih grijeha" sa sivom metalize haljinom koju je nosila glumica Kate Bosworth.

Madonna je na 10. mjestu sa zelenim čupavim prslukom opasanim remenom - kreacijom kuće "Louis Vuitton.


Reci što misliš!