Zabava

TV Cirkus

Na Farmi i Sandra Dabo, samozvana 'kraljica Novalje'

Na Farmi i Sandra Dabo, samozvana 'kraljica Novalje'

Voditeljice Golih vijesti, starlete svih kalibara i anonimusi koji su zbog ispada u javnosti postali poznati - sve su to članovi ekipe za novu sezonu Farme

Šuška se kako će se u drugoj sezoni reality showa Nove TV uz Gotovčeve pojaviti Vlatkin bivši Dino Bubičić i njegov skijaški partner Marko Grubnić, ali i 'kraljica Novalje', javlja Net.hr

Nakon što je prvo procurilo kako bi na Farmu mogle ući Simonica i Gianna Apostolski, sada se njihovim imenima polako pridružuju i neka druga 'celebrity' lica.

Uz voditeljicu Golih vijesti Giannu, na Farmi bi se mogla pojaviti i Sandra Dabo, koju su čitatelji Net.hr-a prošle godine proglasili i kraljicom Golih vijesti.

A šuška se i kako će se uz Bubija i Grubija u novoj Farmi pojaviti i Emina Arapović, rokerica koja je postala poznata široj javnosti nakon nastupa u showu Story Super Nova Music Talent Showu.

Žestoka rokerica Emina je navodno spremna okušati se i u reality showu, a za sada nitko od prozvanih nije demantirao šuškanja da će baš oni ove godine biti novi stanari Farme.


Reci što misliš!