Zabava

Svađa

Farma: Sonja i Simona se divljački posvađale!

Farma: Sonja i Simona se divljački posvađale!

Sonja je Simoni dobacila da njen mali mozak očito ne može neke stvari zapamtiti

Sve je krenulo kada je Simona došla po Sonju da 'nešto raščiste', potom je došlo do gotovo neviđenog urlanja i vrištanja, a čini se i do naguravanja, koje ipak nije zabilježeno kamerama.

Simona je Sonju optužila da je ona prije ulaska na farmu htjela da se nju i njenog muža izbaci što prije te da je napravila pokret kojim se oponaša povraćanje dok je govorila o njima.

Sonja je na tu optužbu skočila kao oparena, govoreći da ne može lagati te da je sve zabilježeno. 'Ej, lažljivice glupa! Glupačo jedna, ti ćeš meni govoriti što sam ja rekla!', vikala je Sonja, dok se Simke klela svetim životom da je to vidjela.

'Isuse, koja si ti glupača! J... me pas, ti si glupa k'o k...!', govorila je Sonja Simoni u svađi koja se nastavila na dvorištu, dok je ova ponavljala: 'Ne, ne, ne, Petra i ja smo to htjele riješiti s tobom'.

U sljedećem kadru Simona je histerično uletjela u spavaonicu i počela mahnito pakirati stvari u vreću, napola se gušeći od vikanja i plača. Gianna je pojurila za njom ispitujući: 'Tko te je udario?' Simona je nesuvislo objašnjavala da ju je netko povlačio ili lupao po ruci te da 'ju je zaštitar morao maknuti od nje', no iz toga je ipak teško razabrati što se dogodilo.

'Nema šanse da više ostanem ovdje gdje su samo laži', i dalje je vikala Simona pred okupljenim farmericama, optužujući Sonju da igra nepošteno te da je ona tu samo zbog novca. Uto je dojurila Sonja, vičući: 'Simona, lažeš k'o pas!' Potom je došlo do potpuno neartikuliranog kreštanja, pa je Gianna morala stati između njih kako se ne bi i fizički dohvatile.

Dok je Sonja govorila da su Ante i Simona unijeli nemir među njih, Simona se križala. Uz daljnje međusobno optuživanje, Sonja je Simoni dobacila da njen mali mozak očito ne može neke stvari zapamtiti. 'Ti si đubre', vikala je Sonja u nastavku krvoločne svađe.


Reci što misliš!