Zabava

TV Show

Farma: Dino u očaj bacio Simonine obožavatelje

Farma: Dino u očaj bacio Simonine obožavatelje

To što je ispala pred samo finale Simonu ipak nije previše izbacilo iz takta. Ipak to znači da će se uskoro vidjeti sa svojim Anticom

Iako je Simona sanjala da je u duelu pobijedila Bubija san joj se nije ostvario. Najdužim dvobojem do sada Dino si je osigurao ulazak u finale i bacio u očaj Simonine obožavatelje, piše Net.hr

Iako je Dino kao drugi duelist imao priliku izabrati kategoriju znanja u kojem će se boriti ni to mu nije previše olakšalo pobjedu. Naime ovaj dvoboj će se pamtiti kao najduži dvoboj ikada.

Neznanje Dine i Simone gotovo je bacilo Kocku u očaj. Kocka je ispucao svih 15 pitanja iz kategorije ljudi i običaja pa je, da bi bio izabran pobjednik, morao preći i na pitanja iz flore i faune što s dosad nikada nije dogodilo.

To što je ispala pred samo finale Simonu ipak nije previše izbacilo iz takta. Ipak to znači da će se uskoro vidjeti sa svojim Anticom.

Simona je nakon dvoboja Nikolini Pišek otkrila kako su se odnosi Ivane i Dina zahladili, a kako Ivana počinje padati na šarm Marija Mlinarića. Simonica je otkrila i kako će se u budućnosti viđati sa : kumom Giannom, svojim suprugom Antom, Juricom Pađenom, Renčijem, Vajtom, Borisom, Marijom Štrajh, Marijem Mlinarićem, Sonjom, a s ostalima ne.

Ipak njene planove pomrsila je Nova TV koja je odlučila iznenaditi farmere povratkom starih farmera. Povratak otpisanih četvero finalista- Ivana Paris, Dino Bubičić, Petra Maroja i Marijo Mlinarić dočekali su s veseljem. Dobroj atmosferi svakako su doprinijeli i tamburaši.

A ono što će Simona raditi kada izađe otkrio je njen menadžer Zoran Škugor. Naime on je otkrio kako će Simona od 1. srpnja krenuti sa turnejom, ali i sa završavanjem albuma što će sve pratiti kamere, odnosno reality show Gotovčevi.


Reci što misliš!