Zabava

Fešta

Stanarska fešta uz dalmatinski pop, rock i hop-cup

Stanarska fešta uz dalmatinski pop, rock i hop-cup

Brojnu publiku naprije je zagrijao zadarski sastav Maraschino, uz najpoznatije estradne hitove i atraktivnu pjevačicu, da bi zatim, nizom vlastitih hitova i obrada, okupljene rasplesao i raspjevao poznati Bibinjac Ivica Sikirić Ićo

Bogat kultuno-zabavno-sportski program ovogodišnjeg obilježavanja blagdana Kraljice Mira na zadarskim Stanovima, jučer je zaključen svečanim misnim slavljem u 19 sati, te velikom feštom na igralištu pored Stare škole (sadašnjeg Mjesnog odbora Stanovi).

Brojnu publiku naprije je zagrijao zadarski sastav Maraschino, uz najpoznatije estradne hitove i atraktivnu pjevačicu, a nakon njih, nizom vlastitih hitova i obrada, okupljene je rasplesao i raspjevao poznati Bibinjac Ivica Sikirić Ićo. Zapaljivi dalmatinski hop-cup nastup za kraj su priredili sve eksponiraniji Sexymotherfuckersi, kojima je to bila druga svirka u istome danu (tijekom jutra nastupili su na Glazbenim jutrima u Stomorici).

Unatoč velikom broju okupljenih na igralištu pored Stare škole, Stanarci ni ove godine nisu zanemarili tradicionalno feštanje u vlastitim domaćinstvima, pa se iz mnogih dvorišta, uz mirise dobre spize, orila i dalmatinska pisma do kasno u noć.

 

 

Pogledajte GALERIJU


 


Reci što misliš!