Zabava

Vampirska saga

Novi trailer 'Mladog mjeseca' još duži i napetiji

Novi trailer 'Mladog mjeseca' još duži i napetiji

Najnoviji trailer je prikazan jučer na dodjeli MTV video nagrada. Predstavli su ga, a tko drugi doli Robert Pattinson, Kristen Stewart i Taylor Lautner

Obožavatelji su tražili, Summit Entertainment je isporučio. Drugi službeni trailer za Mladi mjesec sadržava sve ono što prvi teaser trailer i Meet Jacob Black trailer nisu prikazali - više Voltura, više vukodlaka i, što je najvažnije, više vizija Edwarda.

Najnoviji trailer je prikazan jučer na dodjeli MTV video nagrada. Predstavli su ga, a tko drugi doli Robert Pattinson, Kristen Stewart i Taylor Lautner, prenosi HTV .

Oni koji ne žele saznati detalje filma koji će svjetsku premijeru imati za malo više od mjesec dana sad trebaju prestati s čitanjem. Vi ostali, samo naprijed - uživajte.

Ako je naglasak teaser trailera Mladog mjeseca bio na prekidu Belle i Edwarda, a Meet Jacob Black, kao što mu samo ime kaže, na predstavljanju Jacoba kao vukodlaka, ovaj trailer ide korak dalje. Većina scena prikazuje sam kraj filma koji se događa u Italiji i u kojem Bella pokušava spriječiti Edwarda da natjera Volture da ga unište.

No ovaj je trailer mnogo više od sjajnog, žutog Aliceinog Porschea (oni koji su čitali knjigu znaju o čemu pričam). Element koji će vjerojatno oduševiti većinu obožavatelja jest pojava Dakote Fanning kao zle vampirice Jane (u prethodnom se traileru pokazala samo na trenutak) koja ima moć stvaranja iluzije boli. Prva nam scena prikazuje Dakotu u odori Voltura, da bismo u sljedećoj sceni ugledali ostatak volturske straže. Zatim slijedi strašni dio - Michael Sheen kao Aro, poglavar Voltura, lomi krhki ljudski vrat.

Trailer brzo prelazi na Edwardov prekid s Bellom i srceparajući pogled na nju kako beživotno leži u šumi. Zatim vidimo Bellinu viziju Edwarda pokraj njegova automobila na parkiralištu srednje škole u Forksu. Slijedi Jacobovo tješenje Belle i scena u kinu u kojoj se Mike Welch i Taylor Lautner bore s mučninom.

Redatelj Chris Weitz pokazao nam je da je dobro savladao lekcije CGI-ja - impresivna je scena u kojoj se Bella pokušava na motociklu utrkivati s vlastitom vizijom Edwarda. Još je impresivnija scena Bellina skoka s litice (koji je tek kratko prikazan u Meet Jacob Black traileru). Plutajući pod vodom nakon skoka pokraj sebe vidi Edwarda kako naglavačke lebdi. Kada se u uzburkanoj vodi pojavi ruka, ona posegne za njom, a Edwardova se iluzija zamuti i nestane.

Ostatak trailera prikazuje nam kako Alice Belli otkriva Edwardov samoubilački plan, Bellinu epsku utrku s vremenom dok ga pokušava spasiti, Edwarda golog do pasa kako se priprema iskoračiti na sunce (a svi znate što bi to značilo) i Volture spremne ubiti ga prije negoli to učini. Bellin uzvik: "Ne, Edwarde, ne!" slijedi brza izmjena desetak ključnih scena. Za ostatak čete ipak morati pričekati film.

Trailer pogledajte OVDJE

 


Reci što misliš!