Zabava

Uoči premijere

Mladi mjesec - pogled iza kamere

Mladi mjesec - pogled iza kamere

Prije dva dana nas je Summit Entertainment počastio pravom poslasticom - desetominutnim pregledom onog što se događalo iza kamere Mladog mjeseca

Još nas samo 9 dana dijeli od svjetske premijere drugog nastavka filmske sage Sumrak Mladog mjeseca. Svjetski mediji i internetske stranice nude sve više vijesti o filmu i njegovim zvijezdama, prenosi HTV .

Prije dva dana nas je Summit Entertainment počastio pravom poslasticom - desetominutnim pregledom onog što se događalo iza kamere Mladog mjeseca. Ta nam snimka otkriva kako je obiman posao filmska ekipa obavila snimajući jedan od najiščekivanijih nastavaka ove godine.

Studio nam tako daje potpuniji uvid u tri ključne scene filma. U prvoj sceni vidimo Bellu (Kristen Stewart) kako se sukobljava s članovima vučjeg čopora, zahtijevajući da joj kažu što se događa sa Jacobom (Taylor Lautner). Druga scena prikazuje ozloglašenu rođendansku zabavu tijekom koje se Bella poreže na papir što potakne Jaspera (Jackson Rathbone) da ju napadne. U trećoj sceni vidimo impresivnu borbu između Edwarda (Robert Pattinson) i Felixa (Daniel Cudmore).

Podsjetimo, scenarij za Mladi mjesec, kao uostalom i za sve ostale nastavke, napisala je Melissa Rosenberg. Film je režirao Chris Weitz. Priča prati Bellu nakon šokantnog prekida s Edwardom. Potpuno bespomoćna pred vanjskim prijetnjama kao i prema sklonosti ka samouništenju, Bella utjehu pronalazi u prijateljstvu s Jacobom.

Kako se fanovi moraju strpiti još 10 dana prije nego li u mraku kino dvorana napokon otkriju što im sve nudi Mladi mjesec, ova desetominutna snimka pravi je dar.

 

Reci što misliš!