Zabava

Nespojivo

Jessica Simpson u vezi s Billyjem Corganom?

Jessica Simpson u vezi s Billyjem Corganom?

jedna od njezinih najvećih zvijezda, u medijima uvijek puna mržnje prema onome što osobe poput Jessice Simpson simboliziraju u pop kulturi, hoda upravo s istom tom Jessicom Simpson

Prilično šokanta vijest za fanove obje osobe - Jessica je u vezi s frontmenom grupe Smashing Pumpkins!

Ima li boljeg dokaza konačnoj smrti indie kulture devedesetih od vijesti da jedna od njezinih najvećih zvijezda, u medijima uvijek puna mržnje prema onome što osobe poput Jessice Simpson simboliziraju u pop kulturi, hoda upravo s istom tom Jessicom Simpson - 42-godišnji frontmen grupe Smashing Pumpkins u vezi je s 29-godišnjom pop i country pjevačicom.

'Oni misle da je on prestar za nju. Nitko njezine dečke više ne shvaća ozbiljno, jer ih je imala toliko puno', izjavio je izvor blizak pjevačici, komentirajući reakciju njezinih prijatelja. Par je navodno zajedno već mjesecima, a Jessica je, kažu, potpuno očarana Billyjem.

O tome da se nešto kuha između njih dvoje govorilo se još od studenoga, kada su se upoznali na tulumu u Los Angelesu, a neki izvori govore da su toliko zaljubljeni da vezu smatraju jako ozbiljnom, dok Jessica planira odvesti stvari 'na novu razinu', što god to značilo.

Na svom Twitteru Jessica je opisala Billyja kao svog divnog prijatelja.


Reci što misliš!