Zabava

Doček Nove godine 2010.

Zvijezde Supertalenta na Silvestrovo u Arsenalu

Zvijezde Supertalenta na Silvestrovo u Arsenalu

Doček Nove godine 2010. u Arsenalu inspiriran je bogatstvom zvukova i okusa Mediterana.

Za glazbu će se pobrinuti Rockatansky band i klapa „Kontrada". Arsenal nudi i otkrivanje novih okusa u egzotičnom mediteranskom gastronomskom „Telluris-Medin" kutku. Tvrtka „Telluris-Medin" dovodi i najintrigantnije natjecatelje emisije „Supertalent"; mladi plesni par Marijana Krešinovića i Deborah Šuker iz Vinkovaca, plesne grupe"Unit X" i „Sinovi", trbušnog plesača Vjekoslava Didovića i mladu Riječanku opernog potencijala Moniku Rogić.

Bit će prilike i za iskušavanje sreće u nagradnoj lutriji, a onima koji se ovog dočeka Nove godine žele sjećati posredstvom autentičnog umjetničkog djela Arsenal osigurava mogućnost da kući ponesu portret-karikaturu Milana Lekića.

Program počinje u 20.30. Cijena ulaznice je 300 kn za doček na parteru, te 500 kn za doček na galeriji u što je uključena i rezervacija stola. Voditelji programa su mladi zadarski glumci Josipa Zubak i Vinko Radovičić. Karte su u prodaji u Arsenalu, a mogu se rezervirati na info@arsenalzadar.com i 023/253-821.

Goste Arsenala, bez obzira na to jesu li odbrali doček na parteru ili na galeriji, očekuje bogat novogodišnji stol tijekom čitave noći. Novogodišnji jelovnik na galeriji obuhvaća: dalmatinski pršut s maslinama, salatu od hobotnice s krumpirom, izbor sireva, salatu od puretine i ananasa, Francusku salatu, hladni narezak od svinjskog karea s hrenom, izbor hladnih narezaka, bakalar bianco, marinirane inćune, dimljeni losos, crni rižoto od sipa, njoke u umaku od pancete i šampinjona, teleći rižoto, dalmatinski brudet od miješane ribe, hladno pečenje, dalmatinsku pašticadu, sarmu, musaku od povrća, pečenu puricu, razne priloge i svježe sezonske salate, te izbor slastica: orahnjače, makovnjače, kroštule, fritule, razne suhe kolače, čokoladne kocke i svježe voće.
Gosti na parteru na novogodišnjem stolu na raspolaganju će imati dalmatinski pršut s okruglicama od dinje, paštetu od tunjevine, Francusku salatu, izbor sireva, Waldorf salatu, izbor narezaka, sir Mozzarella s rajčicom i svježim bosiljkom, vegetarijansku salatu s tjesteninom, hladni narezak od svinjskog karea, slane inćune, crni rižoto od sipe, njoke u umaku od pancete i šampinjona, gratinirane makarone sa šunkom, sarmu, pečene pileće batake u mediteranskoj marinadi, hladno pečenje, oslić alla bakalar na brudet, vinski gulaš, razne priloge i svježe sezonske salate, a uz to i razne suhe kolače, Princes krafne, kroštule i svježe voće.

 

 

 

 


Reci što misliš!