Doček Nove godine 2010.
Zvijezde Supertalenta na Silvestrovo u Arsenalu
Doček Nove godine 2010. u Arsenalu inspiriran je bogatstvom zvukova i okusa Mediterana.
Za glazbu će se pobrinuti Rockatansky band i klapa „Kontrada". Arsenal nudi i otkrivanje novih okusa u egzotičnom mediteranskom gastronomskom „Telluris-Medin" kutku. Tvrtka „Telluris-Medin" dovodi i najintrigantnije natjecatelje emisije „Supertalent"; mladi plesni par Marijana Krešinovića i Deborah Šuker iz Vinkovaca, plesne grupe"Unit X" i „Sinovi", trbušnog plesača Vjekoslava Didovića i mladu Riječanku opernog potencijala Moniku Rogić.
Bit će prilike i za iskušavanje sreće u nagradnoj lutriji, a onima koji se ovog dočeka Nove godine žele sjećati posredstvom autentičnog umjetničkog djela Arsenal osigurava mogućnost da kući ponesu portret-karikaturu Milana Lekića.
Program počinje u 20.30. Cijena ulaznice je 300 kn za doček na parteru, te 500 kn za doček na galeriji u što je uključena i rezervacija stola. Voditelji programa su mladi zadarski glumci Josipa Zubak i Vinko Radovičić. Karte su u prodaji u Arsenalu, a mogu se rezervirati na info@arsenalzadar.com i 023/253-821.
Goste Arsenala, bez obzira na to jesu li odbrali doček na parteru ili na galeriji, očekuje bogat novogodišnji stol tijekom čitave noći. Novogodišnji jelovnik na galeriji obuhvaća: dalmatinski pršut s maslinama, salatu od hobotnice s krumpirom, izbor sireva, salatu od puretine i ananasa, Francusku salatu, hladni narezak od svinjskog karea s hrenom, izbor hladnih narezaka, bakalar bianco, marinirane inćune, dimljeni losos, crni rižoto od sipa, njoke u umaku od pancete i šampinjona, teleći rižoto, dalmatinski brudet od miješane ribe, hladno pečenje, dalmatinsku pašticadu, sarmu, musaku od povrća, pečenu puricu, razne priloge i svježe sezonske salate, te izbor slastica: orahnjače, makovnjače, kroštule, fritule, razne suhe kolače, čokoladne kocke i svježe voće.
Gosti na parteru na novogodišnjem stolu na raspolaganju će imati dalmatinski pršut s okruglicama od dinje, paštetu od tunjevine, Francusku salatu, izbor sireva, Waldorf salatu, izbor narezaka, sir Mozzarella s rajčicom i svježim bosiljkom, vegetarijansku salatu s tjesteninom, hladni narezak od svinjskog karea, slane inćune, crni rižoto od sipe, njoke u umaku od pancete i šampinjona, gratinirane makarone sa šunkom, sarmu, pečene pileće batake u mediteranskoj marinadi, hladno pečenje, oslić alla bakalar na brudet, vinski gulaš, razne priloge i svježe sezonske salate, a uz to i razne suhe kolače, Princes krafne, kroštule i svježe voće.
Vezane vijesti
-
U petak 13. prosinca otvorene su prijave za Akademiju Raise the Bar, besplatni obrazovni program Coca-Cole HBC Adria, koji je namijenjen konobarima, baristima i barmenima s najmanje godinu dana radnog iskustva u ugostiteljstvu i turizmu.
-
U sklopu cjelogodišnjeg programa obilježavanja 50. godišnjice kluba, KK Aleta Puntamika organizira još jedan događaj sportsko-humanitarnog karaktera.
-
Hrvatski skijaš Samuel Kolega osvojio je šestu poziciju na slalomu Svjetskog kupa u francuskom Val D'Isereu, čime je izjednačio svoj najbolji doseg karijere.
-
Oni koji uspješno prođu natjecanje moći će se prijaviti na ograničene javne pozive za dodjelu bespovratnih sredstava namijenjenih investicijama te ostvariti pravo na najviše 25.000 eura po projektu
Izdvojeno
-
Iz zadarske Elektre stiže obavijest o privremenom prekidu u opskrbi električnom energijom u ponedjeljak, 16. prosinca zbog radova prema sljedećem rasporedu
-
Veliku nagradu 59. zagrebačkog salona arhitekture i urbanizma, koji je pod nazivom "Dijalozi/Monolozi" otvoren u nedjelju u Umjetničkom paviljonu u Zagrebu, osvojio je projekt "Rekonstrukcija Vitića: palimpsest tumačenja izvornosti" skupine autora.
-
Hrvatska ženska rukometna reprezentacija odmjerit će snage sa Španjoskom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo iduće godine u Nizozemskoj i Njemačkoj, odlučio je ždrijeb u Beču.
-
Kao najznačajnija regionalna zvijezda, Severina nije poznata samo po svojim pjesmama, nego i po tome da se ne boji reći što misli.
Reci što misliš!