Zabava

U stabilnom stanju

Pobjednica "Američkog idola" predozirala se zbog optužbi da je razorila brak

Pobjednica

Bivša zvijezda "Američkog idola" trenutno se nalazi u bolnici i u stabilnom je stanju

Fantasia Barrino predozirala se aspirinom i tabletama za spavanje nekoliko dana nakon što ju je jedna žena optužila da joj je razorila brak. Bivša zvijezda "Američkog idola" trenutno se nalazi u bolnici i u stabilnom je stanju.

Njezin menadžer, Brian Dickens, kaže da je bila "teško pogođena sudskom tužbom i medijskom pozornošću" kada je izvjesna Paula Cook u dokumentima za razvod navela da je spavala s njenim suprugom, Antawaunom Cookom. "Sinoć je Fanstasia hospitalizirana.

Uzela je preveliku dozu aspirina i tableta za spavanje, ali nije u životnoj opasnosti. Bila je dehidrirana i iscrpljena", napisao je Dickens u izjavi za medije.

Fanstasijin menadžer također piše da je mlada pjevačica bila u vezi s Cookom, ali je pretpostavljala da je nesretan u braku. On tvrdi da je par bio u vezi 11 mjeseci a Fantasia je povjerovala svom ljubavniku kada joj je rekao "da nije sretan u braku i nije svim srcem u njemu". Cook joj je navodno rekao da on i supruga žive odvojeno od prošlog ljeta.

Bivša zvijezda "Američkog idola" navodno je bila slomljena kad je čula što piše u dokumentima za razvod Paule Cook, jer je shvatila da mnogo toga o njihovom braku nije znala.

Fantasia Barrino pobijedila je u "Američkom idolu" 2004. godine i uskoro bi trebala izdati svoj treći album "Back to Me". Ovog je tjedna imala zakazanu promociju novog albuma, no skandal s Cookom ju je snažno pogodio pa je upitno hoće li njen raspored ostati nepromijenjen.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.