Zabava

Beograd

Pogledajte Ditu Von Teese u akciji

Pogledajte Ditu Von Teese u akciji

Dita se nekoliko minuta brćkala u čaši prskajući publiku koji su uživali u svakoj sekundi. Dita se u čaši izvijala, uvijala, dizala je i mahala nogama

Kraljica burleske, popularna Dita von Teese nastupila je na proslavi trećeg rođendana Grand Casina na Novom Beogradu, piše srbijanski Blic .

Ova dama neobične ljepote pokazala je da se striptiz ne mora uvijek izvoditi do kraja da bi se dobila pozitivna reakcija publike. U dva navrata, od po deset minuta, Dita je objasnila kako se zavodi osmijehom, očima, pokretima, gracioznošću, karizmom, te da fizički izgled i ljepota nije presudan za show.

Prilikom prvog nastupa ona je blistala u zlatnom kompletu, koji je dio po dio uz taktove muzike skidala sa sebe dok su prisutni skandirali od uzbuđenja. I baš u trenutku kad su pomislili da će pokazati grudi, Dita se povukla s bine.

Drugi nastup je, ipak, potpuno uzbudio sve prisutne , pa čak i pripadnice ljepšeg spola. Dita je oko ponoći izvela točku "Martini Glass Show" koja ju je i proslavila. Lagano, sa sebe je skidala odjeću dok je prilazila velikoj čaši martinija u koju je ušetala s kostimom koji je jedva pokrivao intimne dijelove.

Dita se nekoliko minuta brćkala u čaši prskajući publiku koji su uživali u svakoj sekundi. Dita se u čaši izvijala, uvijala, dizala je i mahala nogama, te joj se na licu moglo očitati da zaista uživa u tome.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.