Zabava

Zbog lažnih informacija

Katy Perry tuži autralski magazin

Katy Perry tuži autralski magazin

Nitko iz magazina se još nije javio i komentirao cijeli slučaj

Katy Perry tužila je jedan australski magazin koji tvrdi da je varala svog supruga Russella Branda. Naime, prije mjesec dana ta priča je izašla u magazinu NW, a u njemu se tvrdi da je Katy imala aferu s producentom Bennyjem Blancom, a zbog toga je njezin brak bio ozbiljno ugrožen. Katy ih sada tuži na navodno šestoznamenkastu svotu.

"Zbog članka se Perry osjećala jako ugroženo, povrijeđeni su joj osjećaji i reputacija, osjećala se posramljeno i poniženo", izjavio je njezin odvjetnik.

NW su se u svojoj priči oslonili na izvore, Katynu prijateljicu Angelu te Marlona Davida. Katy ne poznaje ni jednu od te dvije osobe.

Napisali su i kako je Katy s Bennyjem surađivala na remiksiranju jedne pjesme, a ona tvrdi da nije bila prisutna dok je radio na njezinoj pjesmi. Katy navodi kako su sve napisane tvrdnje neistinite te zamjera što je novinari časopisa nisu nazvali i upitali za komentar na priču, ali i što joj se zbog svega uopće nisu ispričali. Nitko iz magazina se još nije javio i komentirao cijeli slučaj.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.