Zabava

Mars Festival 2011.

Grupa 30 Seconds to Mars publiku dovela do vrhunca

Grupa 30 Seconds to Mars publiku dovela do vrhunca

Koketiranje s publikom i masovna histerija

Kroz sat i pol predstavljanja hrvatskoj publici, osim dobre svirke, dominantno je bilo Letovo konstantno koketiranje s publikom, čiju su većinu činile žene, koja je na svako njegovo obraćanje uzvraćala masovnom histerijom. Za nagradu je pjevač na samom kraju koncerta pozvao dvadesetak obožavateljica iz prvih redova da s njim otplešu „oproštajnu“ pjesmu izmamivši poljupce i zagrljaje istih.

 

Na početku događanja Mars festivala u zagrebačkoj Močvari i nije sve izgledalo tako obećavajuće. Narogušeno nebo prijetilo je kišom, međutim, more dobrih nota i oko tri tisuće razdraganih i raspjevanih posjetitelja pobjednička je kombinacija koja kao da je bez po muke raspršila sivilo oblaka.

Čast otvaranja festivala pripala je dubrovačkoj grupi Valetudo koja je veselim notama zagrijala publiku. Uslijedila je vinkovačka grupa Vatra koja je odvela atmosferu prema putu usijanja svojim, našoj publici, dobro poznatim pjesmama, a i jednom novom, „Tremolo“, kojom je grupa ujedno i najavila svoj šesti album koji bi svjetlo dana trebao ugledati nakon ljeta. Nakon Vatre na scenu je stupila američka grupa Dredg koja je svojom glazbom i izražajnošću te visinom vokala frontmena Gavina Hayesa izmamila podosta pljeska i ovacija publike.

Koketiranje s publikom i masovna histerija

A onda se odigrao dugoočekivani vrhunac večeri. Na stageu se pojavila američka grupa 30 Seconds to Mars, predvođena dobroznanim holivudskim glumcem Jared Letom koji iz godine u godinu izrasta u sve veću rock zvijezdu zbog energičnih scenskih nastupa protkanih priličnom dozom teatralnosti proizašlih iz Letova glumačkog talenta. Grupa je započela svoj repertoar izvođenja pjesmom „A beautiful lie“, naslovnom pjesmom njihova drugog albuma iz 2005.-te godine, a nastavila s pjesmama „This is war“, „Hurricane“, „Escape“, „Search and destroy“ i ostalim pjesmama sa njihova zadnjeg albuma „This is war“ (2009.).

Kroz sat i pol predstavljanja hrvatskoj publici, osim dobre svirke, dominantno je bilo Letovo konstantno koketiranje s publikom, čiju se većinu činile žene, koja je na svako njegovo obraćanje tipa „Who wants to sing with me?“, „Who wants to get crazy“ i sl. uzvraćala masovnom histerijom. Za nagradu je pjevač na samom kraju koncerta pozvao dvadesetak obožavateljica iz prvih redova da s njim otplešu „oproštajnu“ pjesmu izmamivši poljupce i zagrljaje istih.

Osim gore spomenutih izvođača posjetitelji su mogli uživati i u pjesmama grupa Stonebridge, Diskurz, Orgazam, Mizar, Igut, Tanker, te Nine Romić.

Vaši novinari jedino žale zbog sitnih propusta organizatora koji su krutošću prema fotoreporterima onemogućili nastajanje još boljih fotografija od ovih koje ste mogli vidjeti na našem portalu, ali što je tu je, ni ovako se ne žalimo, a vjerujemo da nećete ni vi. 

Fotogalerija


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.