Zabava

5Star Entertainment Croatia

Cruisin' & Clubbin' - prekrasan brod i ugođaj noćnog kluba u jednom

Cruisin' & Clubbin' - prekrasan brod i ugođaj noćnog kluba u jednom

Budite 1. srpnja na zadarskoj rivi (Mol) i ukrcajte se u još neviđeno iskustvo plovećeg noćnog kluba

5Star Entertainment Croatia ovo je ljeto za sve ljubitelje noćnog života priredio jedinstveno clubbing iskustvo. Jedan od najljepših brodova u Zadru pretvoren je u plutajući noćni klub koji će isplovljavati iz grada nekoliko puta tjedno, kao i iz okolnih mjesta u županiji (program isplovljavanja će se dodatno najaviti).

Brod je opremljen vrhunskom audio i light opremom koja će u kombinaciji s atraktivnim programom (dj, live performance, tematske večeri) pružiti gostima jedinstveno iskustvo.

Brod-Klub se sastoji od lounge bar-a sa separeima i šankom na prvoj palubi, dok se na drugoj nalazi plesni podij i drugi šank. Na trećoj palubi za Vas je tu VIP lounge za potpuno uzivanje I opuštanje u intimi za Vaš uži krug ljudi. N abrodu će također biti i kuhinja koja će nuditi meni za sve one koji se zažele toplog obroka u ranim jutarnjim satima. Budite 1. srpnja na zadarskoj rivi (Mol) i ukrcajte se u još neviđeno iskustvo plovećeg noćnog kluba.

Cruisin' & Clubbin' program biti će premijerno prikazan na prvom svečanom isplovljavanju u petak, 1. srpnja. Zabavljati će Vas poznati DJ Sale 4 Love, DJ Dave Pimp Jam & MC Coco Queen. Za buduća događanja i glazbu, organizatori su najavili poznate hrvatske ali i strane DJ-je, čak i iz SAD-a, no nisu htjeli previše otkrivati kako bi to ostalo iznenađenje.

Goste, u cijeni ulaznice, očekuje besplatni koktel dobrodošlice i catering te sudjelovanje u nagradnoj igri gdje će glavna nagrada biti panoramski let helikopterom iznad nacionalnog parka Kornati.

Rezervacije za karte, stolove, VIP lounge se primaju sve do ispovljavanja. Cijena ulaznice je 69 kn, a u slučaju da rezervirate unaprijed cijena ulaznice je 59 kn. Za rezervaciju VIP lounge-a ulaznice dobivate gratis.

Ukrcavanje će se odvijati između 22.30 i 23.30 sati, kako u petak tako i do kraja programa Cruisin' & Clubbin' događanja (predviđa se do kraja 8. mjeseca). Osim rezervacija, karte će se moći kupiti i ispred broda, prije samog isplovljavanja.

U slučaju da se želite pridružiti kasnije, na usluzi će vam stajati taxi speed boat koji će vas prebaciti do broda uz dodatni trošak, međutim ako posjedujete vlastito prijevozno sredstvo za more možete se pridružiti sami. Organizatori su naglasili da će prijevoz taxi speed boatom kao i svo ostali dodatni troškovi biti po pristupačnoj cijeni.

 

Požurite s rezervacijom ulaznica iz razloga što je broj gostiju ograničen. Dodatne informacije možete dobiti na

email-u info(@)5seg.com

ili pozivom na mobitele +385 (0) 91 367 77 78, +385 (0) 91 367 77 79


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.