Zabava

2Cellos u Dubrovniku

2Cellos potpisivali albume i fotografirali se s obožavateljima

2Cellos potpisivali albume i fotografirali se s obožavateljima

Stjepan i Luka prije nastavka turneje sa Sir Eltonom Johnom borave u Dubrovniku, a povod su dva nastupa na Dubrovačkim ljetnim igrama

Mnogobrojni obožavatelji dočekali su u dubrovačkom Tisak media centru 2Cellos, Luku Šulića i Stjepana Hausera. Svi oni koji su ih željeli upoznati, ali su njihov planetarni uspjeh i svjetsku turneju sa Sir Eltonom Johnom mogli pratiti samo u medijima, imali su priliku družiti se s njima u Dubrovniku.

Luka i Stjepan su svima koji su to željno iščekivali potpisali svoj hvaljeni album prvijenac i naravno fotografirali se. Bilo je to njihovo prvo organizirano potpisivanje albuma uz druženje s hrvatskim obožavateljima izvan koncertnih dvorana.

Stjepan i Luka prije nastavka turneje sa Sir Eltonom Johnom borave u Dubrovniku, a povod su dva nastupa na Dubrovačkim ljetnim igrama.

Prvi nastup koji je bio odavno rasprodan, održali su sa Zagrebačkim solistima 9. kolovoza u Kneževom dvoru i izvodili su klasiku.

 Sinoć su obožavateljima pripremili solo rock koncert kod crkve Sv. Vlaha na kojem su energičnom izvedbom predstavili pjesme sa svojeg albuma 2Cellos Luka Šulić & Stjepan Hauser.

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.