Zabava

Drogirao se i u zatvoru

Douglasov sin bi mogao dobiti još 20 godina zatvora

Douglasov sin bi mogao dobiti još 20 godina zatvora

Glumčev problematični sin priznao je krivnju zbog konzumiranja i posjedovanja kokaina i heroina u zatvoru, prenosi 24 sata .

-Bog zna da mi je žao zbog svega - rekao je Cameron Douglas (32).

U njegovoj ćeliji u Metropolitan Correctional centru bila je pronađena droga, a nakon istrage je otkriveno da ju je imao i u zatvoru u Pennsylvaniji.

-Što to znači? Možda sam naivan, ali kada nekog pošaljem u Metropolitan Correctional Center mislim da se tako nešto neće dogoditii- rekao mu je sudac Richard Berman.

Njegov otac Michael Douglas (65) nije se pojavio na sudu, a u svom prioćenju za javnost napisao je da je Cameron preuzeo punu odgovornost za svoje postupke.

-Ovdje ne govorimo o cigaretama nego o heroinu i kokainu - rekao je sudac Cameronu. Nagađa se da će bi mogao dobiti 12 do 18 mjeseci zatvora, no sudac bi mu mogao dosuditi i još 20 godina.

Izricanje presude bit će 21. prosinca.Glumčev sin služi petogodišnju zatvorsku kaznu zbog dilanja droge.

Nakon što je bio uhićen u jednom njujorškom hotelu s velikom količinom metamfetamina, Cameron je do suđenja bio u kućnom pritvoru. No kada je napravio prekršaj premješten je u Metropolitan Correctional Center. Tada je djevojku nagovorio da mu donese električnu četkicu za zube u kojoj se nalazio heroin.

FBI istražuje kako je droga dospjela u njegovu zatvorsku ćeliju. Cameron je nedavno svjedočio protiv dilera Davida Escale, a sljedeći tjedan očekuje se njegovo svjedočnje protiv Davidova brata Eduarda.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.