Zabava

scena

Tonči Huljić priprema senzaciju: Zajednički koncert svih članova Magazina

Tonči Huljić priprema senzaciju: Zajednički koncert svih članova Magazina

Huljić kaže da mu je velika želja okupiti sve drage ljude koji su bili dio grupe ‘Magazin’ te za portal Scena.hr najavio da bi se zajednički koncert mogao dogoditi uskoro

- Apsolutno sam ponosan na Jelenu. Drago mi je što je Magazin bio inkubator puno karijera koje su se realizirale – rekao je Tonči Huljić za portal Scena.hr.

Jelena Rozga jučer je u Zagrebu promovirala treći studijski album ‘Moderna žena’. Huljić je glazbeni producent albuma. Jelena je na promociji za prijatelje, suradnike i medije izvela svoje hitove, a na pozornici Jeleni su se pridružile Danijela Martinović i Andrea Šušnjara. Osim što su kolegice i prijateljice, ove lijepe pjevačice veže upravo grupa ‘Magazin’.

Jelena je u Magazinu provela punih deset godina. Huljić se osvrnuo na grupu ‘Magazin’ od njezinih početaka, pa do danas.

- Svako je vrijeme imalo svoju emociju od početaka dok još nije bio taj Magazin, pa do njegovog rasta, pa silne turneje po tadašnjoj Jugoslaviji. ‘Magazin’ je bio jedini bend koji je iz godine u godinu odradio pet jugoslavenskih turneja. To je bilo čudo. Rekord je bilo 502 koncerta u jednoj godini.

Zatim je došlo ratno vrijeme, pa period s Danijelom Martinović, promjena pjevačice, nakon toga Jelena, pa smjer kojim Magazin ide danas – prisjetio se. Huljić je za portal Scena.hr otkrio što bi još volio ostvariti s grupom ‘Magazin’.

- Volio bih da nastupimo svi zajedno – kazao je Huljić za portal Scena.hr. Zanimalo nas je kad bi se mogli okupiti svi članovi grupe ‘Magazin’ i zajedno održati koncert.

- Još ne znam, vidjet ćemo, možda uskoro – naglasio je Huljić. Na pitanje hoće li pozvati i Ljiljanu Nikolovsku, Huljić uz osmijeh odgovara.

- Naravno.


Reci što misliš!