Zabava

Najava

Večeras "Maskirana Varoš 2012"

Večeras

Ovog vikenda nas očekuju tradicionalne gradske maškare, koje će svoj vrhunac dostići, kao i prošlih godina, u Varoši

Vrijeme maškara veseli mnoge, prvenstveno zbog mogućnosti maskiranja u razne likove, junake, antijunake te modne kreacije nekih prošlih vremena. A kako bi doživljaj bio potpun, potrebno je znati gdje se u gradu i kada odvijaju organizirane zabave za maskirane.

Večeras sve počinje maskirnim karaokama u caffe baru Kult, gdje Vas dočekuje poznati dvojac Bego i Šime. U tijeku večeri dijeliti će se nagrade za najbolji glas, ali samo pod uvjetom da su svi maskirani.

U subotu je mijesto događanja terasa caffe bara Kult i Dišpet, gdje će sve biti u znaku „kitch" partyja.

Za štimung je zadužen izvrstan rockabilly band Pacific bullets, dok će Vas u pauzama zabavljati DJ Johnny i DJ Angelo. Ovo je zasigurno recept za nezaboravnu zabavu.

U nedjelju i ponedjeljak je zatišje, bar što se Varoši tiče. Zato će svi biti spremni za utorak, kada je ujedno i zadnji dan maškara.

U organizaciji TZ-a proglašenje najboljih pojedinačnih maski održati će se također na terasi caffe bara Kult i Dišpeta. Potrebno je naglasiti da se prijave vrše isključivo od 20 do 22 sata, dok će proglašenje biti točno u 23 sata. Cijele večeri zabavljati će Vas Zaratino band uz potporu DJ Angela i DJ Johnnyja.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.