Zabava

Stereo Dvorana

Španjolac Paco Osuna besplatno u Stereo Dvorani

Španjolac Paco Osuna besplatno u Stereo Dvorani

Ovaj put se to radi o poznatom španjolskom DJ-u i producentu Paco Osuni, koji će svoj premijerni riječki nastup imati zahvaljujući promotivnom eventu Lighthouse Music Centra.

Promo event navedenog istarskog kluba biti će besplatan no to nikako neće umanjiti veličinu pionira španjolske techno scene koji je uz Marca Carolu glavni oslonac Hawtinovog Minusa i njegove poznate etikete Plus8.

Paco Osunu ne treba posebno isticati no najbitnije je naglasiti kako briljantnim nastupima opravdava svoje prisustvo na svim velikim festivalima kao i rezidenciju u planetarno poznatom klubu Amnesia sa Ibize.

Taj opće poznati Španjolac ujedno je i vlasnik jedne od trenutno najaktualnijih glazbenih etiketa pod nazivom Mindshake čiju glazbu konzumiraju mnogi fanovi elektronske glazbe, a izvode je i mnogi poznati svjetski DJ-i.

I pored toga što je ovaj promotivni event 'Lighthouse Music Centra' besplatnog karaktera, zanimanje za premijerni nastup Paca Osune je vići od očekivanog te stoga napominjemo da na vrijeme dođete u Stereo Dvoranu kako bi osigurali svoje mjesto na subotnjoj zabavi.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.