Zabava

Gdje je sve serija snimana?

"Larin izbor" sniman u Lovranu i Ičićima

Serija je snimana na vanjskim lokacijama u Splitu i Lovranu, dok se scene interijera prostiru kroz 22 seta na 2.000 metara kvadratnih u Zagrebu

Snimaju »Larin izbor«. Sad će prit na mul. Čera san rekla onoj glumice da je još lepša uživo nego na filmu – detalji su razgovora srednjovječnih žena okupljenih na klupici lovranskog mula dok su čekale na dolazak glumaca hrvatske sapunice "Larin izbor", piše novilist

Bila je to i prilika za raspravljanje i o turskim, portugalskim i inim drugim televizijskim serijama koje im redovito uljepšavaju svakodnevnicu. U obližnjem kutku parka okupljale su se i djevojčice iščekujući isto, a u nadi da će od svojih tv idola dobiti i autogram. Nemali broj slučajnih prolaznika zbog natpisa na malim plakatima na kojima je bila ispisana obavijest kako je lovranska luka zatvorena za promet zbog snimanja sapunice, također je odlučio pričekati, pa je tako u četvrtak u predvečernjim satima na lovranskom mulu bilo živahno zbog brojnih posjetitelja.

Ipak, ekipa snimatelja i glumaca u tom se trenutku nalazila na drugom mjestu. Novi isječci epizode "Larinog izbora" tijekom protekla tri dana snimali su se na lovranskim i ičićanskim lokacijama. Tako će se u nekoj od narednih epizoda na TV ekranima glumci naći u ambijentu lovranske luke, ispred lovranske crkve, u Villi Magnolia, ali i u Ičićima gdje su zatečeni u četvrtak predvečer kada su akteri sapunice, mali Zlajo i Dinko snimali scenu na šljunčanoj plaži.

Inače, "Larin izbor" već od početka emitiranja čvrsto drži sam vrh gledanosti, a broj onih koji iz dana u dan prate što se događa s Larom i Jašom raste te se vrlo često vrti oko milijun gledatelja. »Larin izbor« je napeta ljubavna priča koja mora prebroditi brojne zapreke. Priča je to o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i obitelji, te odanosti i bitke za preživljavanjem.

Serija je snimana na vanjskim lokacijama u Splitu i Lovranu, dok se scene interijera prostiru kroz 22 seta na 2.000 metara kvadratnih u Zagrebu. Glavne likove Laru i Jašu koje tumače Doris Pinčić  i Ivan Herceg , razdvoji more kada Jaša mora otići na dalek put ostavljajući Laru.  Emocionalni usponi i padovi, šokantni obrati i jedna sudbina držat će konstantne tenzije i zaokupljati pažnju tijekom cijele radnje serije.

novilist.hr/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.