Zabava

Šok i tuga

Završnica "Larinog izbora" šokirala gledatelje

Završnica

Šokantna je sinoć bila završnica popularnog 'Larinog izbora' kkoja se odvijala na sprovodu dvogodišnjeg dječaka uz pokapanje lijesa nad kojim uplakana majka Lara zapomaže:'Vadite ga van, on nije mrtav!'

'Jedva čekam da se to realizira i da ga pokažemo našim gledateljima, jer je kraj stvarno bombastičan', rekla nam je nedavno Jelena Popović-Volarić u intervjuu. Nije lagala. Kraj je uistinu bio šokantan, no za naš ukus i možda malo previše morbidan.

Mediteranska ljubavna priča između pijanistice Lare i kapetana Jaše očarala je hrvatske gledatelje. Milijune gledatelja prikovala je uz male ekrane. 'Ljudi vole bajke i u tome je tajna uspjeha serije', rekla je nedavno Jelena Popović-Volarić, no ipak je napravila znatnu iznimku u finalu serije.

Nepisano pravilo svake sapunice uključuje hepiend, no ekipa 'Larinog izbora' odlučila ga je zaobići u širokom luku.

Već smo navikli na uplakanu Doris Pinčić pa nas to nije iznenadilo ni u završnici. 'To nije moguće, on nije mrtav, vadite lijes!', neuračunljivo je govorila Lara dok je njezin maleni sinčić Zlaja navodno ležao u malenom dječjem bijelom lijesu.

Kada milijunski auditorij sjedi prikovan za televiziju u finalnom 'Larinom izboru' očekujući sretan završetak, mladence koji gledaju romantični zalazak sunca i tope se na Huljićeve stihove 'Samo ljubav ostaje', dobiva brutalan i neočekivan kraj, koji je sve, samo ne sretan.

Tragičan kraj objasnila nam je i sama Jelena Popović Volarić:'Trudili smo se cijelu sezonu biti izvan onih klasičnih sapuničarskih kanona u čemu mislim da smo i uspjeli, samim time ni kraj nije mogao biti tipičan. Međutim, nismo mi lišili gledatelje happy enda. U kina dolazi film koji je nastavak serije i koji će našim gledateljima dati odgovor na pitanja koja su ostala otvorena'.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.