Zabava

Podsjetnik

Pretučena Rihanna osvanula na plakatima Chrisa Browna

Pretučena Rihanna osvanula na plakatima Chrisa Browna

R&B pjevač 19. studenog nastupa u Stockholmu, no čini se da nastup u Švedskoj Chrisu Brownu (23) neće ostati u lijepom sjećanju.

Iako je Rihanna (24) zaboravila modrice i udarce koje joj je nanio prije tri godine, neki mu ne mogu oprostiti njegov nasilni čin. Njezino pretučeno lice osvanulo je na plakatima koji pozivaju građane na koncert na nekoliko mjesta u Stockholmu zahvaljujući aktivistima koji su odlučili podsjetiti Brownove fanove na događaj otprije tri godine, prenosi 24sata

Još se ne zna tko stoji iza svega, no poznato je da su brojne organizacije vršile pritisak na organizatore koncerta i tražile njegovo otkazivanje zbog Brownova čina. Fotografiju pretučene pjevačice snimila je policija nakon napada koji se dogodio u Chrisovu automobilu uoči dodjele Grammyja 2009. godine. 

Lijevom je rukom vozio Lamborghini, a desnom šakom udarao Rihannu iako su joj usta već bila puna krvi. Dohvatila je mobitel i zvala pomoćnicu da zove policiju, na što je Brown podivljao i prijetio joj da će je ubiti. Chris je bio osuđen na šest mjeseci društveno korisnog rada, dobio je pet godina uvjetne kazne i zabranu prilaska Rihanni na manje od 50 metara.

U veljači su zajedno snimili remake za pjesmu "Birthday Cake". Brown je zbog nje ostavio djevojku Karrueche Tran koja se nedavno prijateljima požalila da ju je izdao, varao s Rihannom i lagao da je jedina žena u njegovu životu.

Ovo nije prvi put da se Chris našao na meti skupina protiv obiteljskog nasilja. U rujnu su se na njegovim CD-ima u Londonu pojavile naljepnice na kojima je pisalo: 'Upozorenje. Nemojte kupiti ovaj album! Ovaj čovjek tuče žene' dok je jedan irski bend odbio nastupati kao njegova predgrupa.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.