Zabava

Glumac sa stavom

Goran Bogdan otkriva je li seks bolji na filmu ili privatno

Goran Bogdan otkriva je li seks bolji na filmu ili privatno

Povodom premijere filma 'Sonja i bik' koji u kina stiže 29. studenoga, a koji je na Filmskom festivalu u Puli osvojio i kritiku i publiku te pobrao čak tri Zlatne Arene, razgovarali smo s glumcem Goranom Bogdanom koji u filmu igra Antu iz Dalmatinske zagore.

Iako slovi za najseksipilnijeg hrvatskog glumca, to ga je pitanje prilično zbunilo, a pritom je naglasio da uopće ne mari za te komentare.

Priznao nam je da se često zaljubi na setu, međutim, to ga ne sputava. 'Dogodi se, čudno je to, radite neke poluintimne stvari. Uvijek se malo zaljubiš', priznao je Goran.

Kako kritičari uspoređuju 'Sonju i bika' s filmom 'Što je muškarac bez brkova' koji je osvojio hrvatsku publiku, pitali smo vjeruje li da će ovaj film privući toliko gledatelja.

'Nadam se da će film dovesti puno ljudi u kino. Subjektivan sam, ali lijepa je to priča. Nema tu nekih pretenzija, zdušno smo ga radili i trudili smo se. To je baš film za publiku, koja dugo vremena nije imala priliku vidjeti takvo što', rekao je.

Otkrio je kakva je bila atmosfera na snimanju, odbija li nekad uloge, može li se zamisliti u vezi s nekim tko je potpuno drugačiji od njega te je li seks bolji na filmu ili u privatnom životu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.