Zabava

Bez predrasuda

Sanja Doležal i Lepa Brena: Susret starih prijateljica

Sanja Doležal i Lepa Brena: Susret starih prijateljica

U salonu Renata sinoć je bilo veselo. Okupilo se tamo veliko društvo među kojem i stare prijateljice, Lepa Brena, Sanja Doležal i Tereza Kesovija.

Prava doza glamura nasla se u frizerskom salonu Renata, u kojem su gostovali stručnjaci iz priznate Franck de Roche akademije, te su demonstrirali svoje vještine i tehnike kroz najmodernije trendove u suradnji s L' Oreal professionalom te frizerima salona Renata. U ruke stručnjaka prepustile su se voditeljica emisije ‘Zagrljaj ljepote' Vjekoslava Bach, glazbena diva Tereza Kesovija, potom pjevačica Sanja Doležal.

Bili su tamo i Iva Šarić Leko, supruga nogometaša Jerka Leke.

- Jerko i ja planiramo odlazak u Kanadu na odmor. Svakako bismo voljeli još jednog mališana, ali ne opterećujemo se kad će se to dogoditi. Carlos je predivno dijete, no sve mi se više čini da je naslijedio moju tvrdoglavost - rekla nam je Iva.

Bila je tamo i pjevačica Maja Šuput koja je ponovila da nema dečka.

- Zar ženi ne može biti dobro i kad je solo!? - rekla je odlično raspoložena Maja, koja je nedavno s prijateljima bila na putovanju, u Americi.

Vrhunac večeri bio je dolazak Lepe Brene koja 25. travnja nastupa u zagrebačkom klubu Shamballa.

I dok su Sanja Doležal i Brena međusobno razgovarale, Tereza im je otpjevala francusku baladu.

- Treba u životu biti malo lud i uvijek zadržati dijete u sebi  - rekla je Tereza čiji je nastup Brena komentirala riječima: " Mi smo sad svi prisustvovali pravoj glazbenoj školi!"

Ovdje pogledajte iscrpnu fotogaleriju!

                                                                             story.hr/eZadar


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.