Zabava

Chris iz Kris Krossa

Slavni reper preminuo zbog predoziranja?

Slavni reper preminuo zbog predoziranja?

34-godišnji reper Chris Kelly pronađen je u srijedu onesviješten u svome stanu, nakon čega je hitno prevezen u bolnicu, a liječnici su samo mogli konstatirati smrt.

Reper Chris Kelly proslavio se hitom 'Jump' koji je snimio s Chrisom Smithom prije 11 godina. Kelly i Chris repali su u šoping centru u Atlanti gdje ih je 1991. otkrio producent Jermaine Dupri. Nakon 'Jumpa' snimili su 'Warm It Up' te debitantski album 'Totally Krossed Out', prodan u više milijuna primjeraka. Godine 1996. su snimili album 'Young, Rich and Dangerous', nakon čega su se posvetili solo karijerama.

'Bio je divan čovjek. Uvijek je bio pristojan i naši petogodišnji sinovi su ga obožavali. Nikad nije radio nikakve probleme', rekla je Chrisova susjeda Leslie Tookes za CNN. I ostali u susjedstvu slažu se s Leslie, govoreći da je Chris često svirao glasovir i bio jako drag.

Izvori bliski policiji navode da bi uzrok smrti moglo biti predoziranje, no ta nagađanja nisu potvrđena. Čekaju se rezultati obdukcije kako bi se saznalo zbog čega je preminuo.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.