Zabava

Hvala Zadre!

"Kraljica" zapalila Kolovare: Sevka i dalje na estradnom pijedestalu

Još uvijek jedna od najtraženijih i najpopularnijih regionalnih celebrity osoba, popularna Seve nacionale ponovno je oduševila zadarsku publiku, i stasom i glasom!

Splitska pjevačica Severina još je jednom dokazala da je jedna od najvećih glazbenih imena na ovim prostorima. Iako nešto vidno mršavija, što je očiti dokaz koliko jedna turneja može biti naporna, Sevka je i dalje dinamitna - prava kraljica estrade. Na svakom se koraku mogao čuti uzvik kojim se to potvrđuje: Seve kraljice!

Pred prepunom plažom Kolovare, ispred Hitch bara, pjevačica je održala veliki koncert prepun dobre energije, podsjetivši publiku na dobre stare stvari, ali i prvi put otpjevavši i one najnovije.

Dvoipolsatni koncert započela je s Brad Pittom, a spektakl je završila s pjesmom Ja samo pjevam, koju je publika pozdravila velikim i iskrenim aplauzom.

41-godišnja Severina ponovno je pokazala da zna napraviti štimung, ali i dobar stas. Isklesano tijelo u vrućoj haljinici dokaz je da pjevačica itekako radi na sebi i svakodnevnim treninzima održava dobru liniju.

Koncert je, pored starih i novih hitova Dalmatinka, Moja štikla, Prijateljice, Tridesete, Dobrodošao u klub, Ko me tjero, Tarapana, Italiana,...,  Severina dodatno 'začinila' i pjesmama te gostom iznenađenja.

Koncert u Zadru spada pod ‘regularni' koncertni nastup u sklopu Sevkine ljetne turneje. Nakon Zadra, u petak 16. kolovoza, Severina  nastupa u vodičkoj Haciendi, a u nedjelju 18. kolovoza putuje u Makedoniju u Strumicu gdje zatvara Strumica Open Festival.

Vježba šest sati dnevno!

"Svaki dan trčim sa svojim trenerom, a uoči turneje u Ljubljani sam vježbala tri tjedna šest sati dnevno. Čak sam i na traci zatrčala u plesnim štiklama. Ne znam što znači paziti na prehranu jer jedem dosta često, redovito idem jedino na masaže. Po nastupu izgubim i do tri kilograma, ali ih i vratim. Svi mi govore kako sam jako mršava, ali nisam. Imam isto kilograma kao i s dvadeset', izjavila je Severina prije nekoliko dana za dnevnik.hr


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.