Zabava

Koncert u Sarajevu

Severina plakala pred sarajevskom publikom

Severina plakala pred sarajevskom publikom

'Dobrodošao u klub' koncert je koji će sarajevska publika, ali i Severina, sasvim sigurno dugo pamtiti. Osim što je više puta zaplakala, Seve je poručila: 'Hvala vam što ste mi nahranili srce u ovim danima kada ono slabi'.

Muzičku bajku 'Dobrodošao u klub' njena glavna protagonistkinja Severina Vučković nastavila je u subotu navečer u Sarajevu u okviru velike regionalne turneje. Olimpijska dvorana Zetra bila je ispunjena gotovo do posljednjeg mjesta, a sarajevska publika horski je pjevala sa svojom miljenicom kako nove, tako i one stare hitove.

Seve Nacionale rasplesala je Sarajlije odmah na početku koncerta 'Italianom', a uslijedile su 'Uzbuna', 'Lola', 'Tarapana' i 'Mili moj' kada je Severina prvi put zaplakala pred publikom govoreći kroz pjesmu da je voli.

Poput velikih svjetskih glazbenih imena, i Seve se nekoliko puta tijekom koncerta presvlačila u odlične scenske kostime, pokazujući da je u izvrsnoj formi, a vizualnom dojmu pridonijeli su i atraktivni plesači i plesačice.

Dok je izvodila hit 'Ostavljena', pjevačica je na bini bila s viskijem i cigaretom, a romantična atmosfera potrajala je uz 'Pogled ispod obrva', 'Tridesete', 'Virujen u te', 'Grad bez ljudi', kada je Severina ponovo zaplakala i promuklim glasom na bis otpjevala s publikom refren te pjesme nastavljajući stihovima pjesme 'Gardelin'.

'Jesteli li spremni za gas', upitala je Severina publiku i time dovela do usijanja atmosferu u dvorani Zetra, a glazbeno-scenski show nastavila je hitovima 'Moja štikla' i 'Brad Pitt'.

Sarajevski koncert, za razliku od prethodnih, bio je prilika za prvo javno izvođenje novog singla 'Hurem' koji je popularna Seve objavila početkom ovog tjedna.

'Željela sam studirati u Sarajevu, ali se desila '91. Hvala vam što ste došli. Niko nema srce kao vi. Hvala vam što ste mi nahranili srce u ovim danima kada ono slabi', kazala je Severina pred kraj koncerta te na sceni još jednom otpjevala 'Italianu'.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.