Zabava

'Tabloid' na RTV-u

Severina: Milanu ni ime ne spominjem

Severina: Milanu ni ime ne spominjem

Severina Vučković otvorila je dušu. Pjevačica je gostovala u emisiji 'Tabloid' na RTV-u, gdje je progovorila o svom razlazu s Milanom Popovićem, sinu Aleksandru i daljim planovima, piše Kurir

Nisam netko tko voli pričati o privatnom životu. Pojavljivala sam se u medijima s obitelji samo kad su u pitanju lijepe stvari.

Kad sam dolazila u studio, čula sam pjesmu 'Činim pravu stvar' od Gibonnija i stvarno je dobro, kao što on kaže, da mu ime i ne spominjem', rekla je Severina Vučković, aludirajući na srpskog 'kralja bakra', s kojim ima dijete.

Ona je naglasila da se ne slaže s konstatacijom voditelja da će njen Aleksandar jednog dana biti veliki direktor kao njegov imenjak i prezimenjak Saša Popović, prvi čovjek 'Granda':

'Sin će biti roker kad poraste, a ne direktor. Ponaša se kao Jamiroquai. Znam da će u budućnosti dobiti nadimak Sale, ali voljela bih da ga zovu Aleksandar. Meni je to lijepo ime', rekla je Severina koja je dodala da je Jovanka Broz za nju modna ikona.

'Kad sam bila dijete, nije mi bila tako zanimljiva kao Sanja Doležal. Mislila sam da je mala debela žena s punđom. Vidjela sam nedavno jednu njenu sliku s Kennedyjem i shvatila da je bila lijepa žena. Jovanka je za mene modna ikona sedamdesetih.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.