Zabava

Pjevačica je došla podržati Matiju Vujicu

Seve: Svojom krunom poručujem svim ženama da su kraljice

Seve: Svojom krunom poručujem svim ženama da su kraljice

Baš kao i prošlog tjedna na Perwoll Fashion.hr-u, i na Cro-a-porteru Severina se pojavila prvu večer i odnijela cijeli show.

Pjevačica je došla podržati Matiju Vujicu kojoj je zaštitno lice u novoj kampanji. - Matija je spojila ženstvenost i ekstravaganciju u jednom. Po mojoj procjeni ovo su joj najbolji modeli, iako mi je rekla da ih neće biti puno.

Ono što je super kod Matije je da smo cijelo to snimanje odradili zaigrani kao djeca, kao da je ona prvi put počela raditi haljine i kao da su mene prvi put snimali. Sjajno je kad radite s ljudima koji imaju dječju zaigranost - kazala je Severina koja je opet na glavu stavila krunu koja je već prošlog tjedna podigla buru i postala novi hit-modni dodatak.

Je li riječ o Severininoj poruci da je kraljica ili je svrha krune promocija njene nove pjesme "Hurem", odgovorila je sama pjevačica.

- Ja sam sigurna da su sve žene kraljice i sve su me žene pitale gdje sam je kupila jer bi je i one rado nosile. Ali kad sam je vidjela, znala sam da će biti moja - sa smiješkom je ispričala pjevačica.

vecernji.hr


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.