Zabava

Najavljujemo

Sv.Lucija stiže u Supernova centar!

Sv.Lucija stiže u Supernova centar!

Pridružite nam se ovu subotu, 14. prosinca od 17 sati, jer u posjet Supernova centru stiže sveta Lucija! Ona će nam ispričati najljepše božićne priče, pomoći zasaditi božićnu pšenicu, plesati, pjevati, igrati i nagrađivati nas!

Naravno, ne zaboravite da se i dalje pripremamo za dolazak Djeda Božićnjaka koji je svoj dolazak najavio slijedeću subotu, 21. prosinca, stoga vaša pisma Djedu pišite i dalje, te ih ostavite u njegovom sandučiću na 1. katu centra, ispred dječje igraonice

U ponedjeljak započinje humanitarna akcija „Njihovi Anđeli"

U ponedjeljak 16. prosinca započinje predbožićna humanitarna akcija i prikupljanje humanitarne pomoći za djecu oboljelu od malignih bolesti pod nazivom „Njihovi anđeli" u organizaciji udruge „Jak kao Jakov" i Supernova centra.

Akcija traje do 21. prosinca, do kad svakodnevno od 16 do 21 sat na prvom katu centra možete kupiti prigodne božićne ukrase na temu ručno izrađenih anđela u radionicama učenika i djece volontera zadarske županije, i time pomoći rad udruge „Jak kao Jakov" i najugroženijim obiteljima oboljele djece.

Kupovina u Supernova centru uvijek vrijedi više!

Naša nagradna igra Zlatna ribica" Supernova centra Zadar i OTP banke približava se kraju, pa ne propustite zaigrati i osvojiti vrijedne nagrade! Djed Božićnjak možda izvuče upravo Vaš kupon i uljepša Vam nadolazeće blagdane! (Detalje o igri potražite na http://supernova.hr/zadar/hr/posebne-ponude-i-dogadaji-2/dogadaji-2/zlatna-ribica-u-supernova-centru-637/).

A nakon uspješne kupovine poklona za svoje najdraže, iskoristite i besplatnu uslugu umatanja poklona u razdoblju od 14. do 31. prosinca!

Više informacija o svim našim aktivnostima i posebnim ponudama pronađite na http://www.supernova.hr/zadar/hr/ ili na Facebook stranici https://www.facebook.com/SupernovaZadar.

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.