Zabava

Veliki svjetski festival

Svjetske glazbene zvijezde na Ultra Europe u Splitu

Svjetske glazbene zvijezde na Ultra Europe u Splitu

Split se priprema za novo izdanje Festivala elektronske glazbe koji će se od 11.do 13 srpnja održati na Poljudu. Potvrđen je dolazak desetak vrhunskih svjetskih glazbenih zvijezda koje predvode Hardwell, Armin Van Buuren i Tiësto, a pridružit će im se između ostalih i Carl Cox i David Guetta.

"Ultra kao najveći festival u svijetu, svi DJ artisti žele prezentirati sebe kroz festival kao što je Ultra", kazao je Joe Bašić iz organizacije ističući kako je istom događaju u Miamiju trebalo čak deset godina da dođe do faze u kojoj se trenutno nalazi Split. Organizatori su najavili još bolju produkciju i kulisu na Poljudu, očekujući više od 150 tisuća ljudi.

"Do sada imamo potvrde za dolazak ljudi iz sto zemalja svijeta - Engleska, Njemačka, Irska, Škotska, Kanada, Brazil, Čile, Argentina, Australija, Kina", rekao je Bašić.

Split i hrvatska turistička zajednica pripremaju se da gostima do ljetnog festivala elektronske glazbe pripreme što kvalitetniji smještaj, ali i dodatne sadržaje. Spomenimo i da je ukupna prošlogodišnja potrošnja za vrijeme trajanja Ultra Europe festivala bila 60 milijuna kuna.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.