Zabava

Pobjednici Ožujsko kupa putuju u Brazil

Pobjednici Ožujsko kupa putuju u Brazil

Malonogometna ekipa „Azijski Hendikep" iz Rijeke sinoć je osvojila Ožujsko kup i put na najveći nogometni spektakl u Brazilu.

Napeta nogometna bitka najboljih ekipa iz 16 kvalifikacijskih turnira najvećeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj vodila se pod budnim okom ambasadora turnira Darija Šimića i Matea Beusana u ulozi glavnog suca.

Drugo mjesto osvojila je osječka ekipa „Hrkljuš", dok je treće mjesto pripalo ekipi „Stolarija Ban" iz Zagreba.

 Ekipe bodrile brazilske plesačice

Najbolje domaće malonogometne ekipe svojim su nastupom bodrile brazilske plesačice, dok su atmosferu dodatno zagrijavali voditelji finala kupa poznati komičar Ivan Šarić i televizijsko lice Darko Janeš.

Vrhunac večeri, uz samo proglašenje pobjednika kupa, bio je Severinin koncert u popularnom Hitch baru koji je Ožujsko pivo darovalo zadarskim ljubiteljima nogometa i vrhunske glazbe.

Pobjedničkoj ekipi na putovanju u Brazil pridružit će se i najsretniji gledatelji odnosno ukupni pobjednici natjecanja u stolnom nogometu splićani Ante Prstec i Krešimir Nemec.

Ožujsko kup održava se petu godinu zaredom. Ovogodišnjim finalom u Zadru Ožujsko pivo dodatno je podignulo ljestvicu u pružanju dobre zabave i kvalitetnog nogometa, što je izvrstan uvod u vruće nogometno ljeto tijekom kojega uz mnogobrojne navijače Ožujsko pivo već tradicionalno prati našu reprezentaciju


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.