Zabava

Popularne serije

Znate li koji glumac zarađuje daleko najviše?

Znate li koji glumac zarađuje daleko najviše?

I dok u medijima serije poput 'Mad Mena' i 'True Detective' dobivaju same pohvale, brojke pokazuju kako su najpopularniji sitcomi vrlo jednostavne radnje, pa se tako upravo Ashton Kutcher našao po treći put za redom na listi najplaćenijih televizijskih glumaca.

 

Zaručnik Mile Kunis u godinu dana zaradio je 26 milijuna dolara, odnosno 150 milijuna kuna. Kutcher je zamijenio Charlieja Sheena u glavnoj ulozi u seriji 'Dva i pol muškarca' 2011., a iduća sezona bi trebala biti i zadnja. No, Ashton i izvan serije ima pune ruke posla - prošle godine postao je poznati tehnološki investitor, a zahvaljujući ugovoru s Lenovom prošle godine je zaradio čak tri milijuna dolara. Osim toga, Ashton sa zaručnicom Milom očekuje rođenje djeteta, te par navodno planira vjenčanje idućeg ljeta.

Ashtona na listi ga slijede Jon Cryer , kolega iz serije, te Mark Harmon koji utjelovljuje Leroya Gibbsa u seriji 'Navy CIS'. Njih dvojica dijele drugo mjesto sa 19 milijuna dolara zarađenih između lipnja 2013. i lipnja ove godine.


Treće mjesto pripalo je omiljenom Neilu Patricku Harrisu, poznatom i kao Barney iz serije 'Kako sam upoznao vašu majku', a on je zaradio 18 milijuna dolara. Na četvrtom mjestu nalaze se Patrick Dempsey i Kevin Spacey koji su zaradili 16 milijuna dolara. Patrick Dempsey je poznat po ulozi u seriji 'Uvodu u anatomiju', a Spacey glumi u sve popularnijoj seriji 'Kuća od karata'.

Na petom mjestu je glumac Tim Allen sa zarađenih 15 milijuna dolara. Glumac ima novu seriju 'Last Man Standing', a u Las Vegasu ima i svoj show stand up komedije te posuđuje glas za reklame i crtiće. Šesto mjesto pripalo je Simonu Bakeru sa zarađenih 13 milijuna dolara, Jim Parsons na sedmom je mjestu, a zaradio 12 milijuna dolara. Jason Segel na osmom je mjestu sa zarađenih 11 milijuna dolara, kao u John Galecki, a zgodni Jon Hamm na devetom je mjestu sa zarađenih 10 milijuna dolara, a s njim mjesto dijeli i Charlie Sheen kao i Josh Radnor. Na desetom mjestu je Bryan Cranston koji je zaradio osam milijuna dolara.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.