Zabava

Prava euforija

Severina rasplesala Rujanfest!

Severina rasplesala Rujanfest!

Nakon nastupa splitske pjevačice svojim brojnim hitovima publiku je zabavljao miljenik ženske publike, Saša Matić

Sinoć je najpopularnija pjevačica regije pred mnogobrojnom publikom održala koncert za pamćenje.

Bio je to najisčekivaniji koncert ovogodišnjeg Rujanfesta i jedan od onih koncerata tijekom kojeg je uspostavljena posebna kemija između Severine i publike koja je pratila svaki pokret svoje omiljene pjevačice uživajući u nezaboravnom provodu.

Prava euforija je nastala kad je Severina zajedno s trubačima otpjevala svoj novi hit- Uno momento, najslušaniju pjesmu godine, koja na YouTubeu broji preko 21 milijun pregleda.

Publika je uživala i u ostalim hitovima iz bogatog Severininog opusa, kao što su - 'Dalmatinka', 'Virujen u te', 'Djevojka sa sela', 'Dobrodošao u klub', 'Grad bez ljudi', 'Pogled ispod obrva', 'Prijateljice', 'Brad Pitt', 'Italiana', Uzbuna, 'Hurem', 'Ja samo pjevam' i mnogi drugi. Severinin sinoćnji koncert ostat će u sjećanju svih posjetitelja kao večer odlične atmosfere i vrhunske zabave.

Nakon nastupa splitske pjevačice svojim brojnim hitovima publiku je zabavljao miljenik ženske publike, Saša Matić koji je poznat po svojim brojnim hitovima poput - ‘Pronađi novu ljubav', ‘Kralj izgubljenih stvari' i drugi. Severina i Saša Matić su najavili skorašnji izlazak zajedničkog dueta kojeg svi s nestrpljenjem isčekuju.

Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusi iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna.

Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.