Zabava

Najava

Superheroji u Supernovi

Superheroji u Supernovi

Superheroji u Supernovi u subotu 25. listopada 2014. s početkom u 17:00 sati! Vidimo se!

Draga djeco!

Ovaj vikend budite posebno dobri i poslušni mami i tati, napravite sve na vrijeme, kako Vas ništa ne bi spriječilo da u subotu u 17:00 sati u Supernova centru upoznate svoje SUPERHEROJE, a uz to i Vi postanete jedan od njih!

 

U našoj radionici ćemo se zajedno pripremiti za dolazak velikih superheroja, sašit ćemo Vam plašteve, obojati maske i znakove. Prije upoznavanja velikih superheroja, zagrijat ćemo se na izazovnoj stazi s preprekama, labirintima i zadacima. A kada budemo spremni, doći će nam snažni Batman, moćni Superman i čudesna Wonderwoman.

Oni će za Vas izvesti fantastičnu predstavu koju nećete samo gledati, nego ćete i Vi sudjelovati u njoj, a jedan od Vas će osvojiti titulu jednog od superheroja.

No tu zabava ne prestaje, jer ćete na kraju svoje snage odmjeriti s velikim Supermanom. Jeste li spretniji i brži od njega? U subotu to imate priliku provjeriti, a ako budete bolji od njega osvajate sjajne nagrade.

Više informacija pronađite na http://www.supernova.hr/zadar/hr/ ili na Facebook stranici Supernova centra https://www.facebook.com/SupernovaZadar.

 

 

 

 

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.