Zabava

Peto godišnje doba!

Najduži maškarani vikend može početi!

Najduži maškarani vikend može početi!

Caffe bar Kult i caffe bar Dišpet najavljuju bogat program za maškarane dane koji nam predstoje.

Saznajte što vas sve očekuje!

Četvrtak 12.2.2015. - 21:00 Maskirne Karaoke

S početkom u 21:00 u caffe baru Kult, počinju Maskirne karaoke koje traju do 2:00 ujutro.  Uz dva voditelja, svira i dj Angelo, a party organizira Southern Comfort!

Petak 13.2.2015. - 21:00, Ljeto nam se vratilo - KUZMA I SHAKA ZULU

Na terasi Kulta i Dišpeta, koja je povodom Maškara dobila naziv Tovar Square, nastupati će Kuzma i Shaka Zulu. Pozivaju se svi dobre volje i svi sa viškom energije da dođu na party Ljeto nam se vratilo, te da izvade sve rukavice, kolutove i madrace na napuhavanje, kupaće kostime i "šugamane", te dođu na nazaboravan koncert Kuzme i Shake. zabava traje do 1:30

Subota 14.2.2015. - Singles i Fetish party - ZORAN JELENKOVIĆ

Samac na bini, Zoran Jelenković, nastupat će na Tovar Squareu na dan zaljubljenih. Koncert počinje u 21:00 zatim Vas zabavlja dj Petrus.
Na izboru imate Singles party u prostoru caffe bara Kult, dok je u prostoru Caffe bara Dišpet Fetish party.

Nedjelja 15.2.2015., 12:00- 14:00, Pet Carnival

U nedjelju smo odlučili točno u podne započeti sa Pet Carnivalom. Pozvani su svi koji imaju kućne ljubimce da dođu na Tovar Square i priušte svojim ljubimcima nezaboravan dan. Prikupljaju se donacije za Zadarski azil, stoga vas molimo da budete dobra srca i da donesete barem konzervu hrane za kućne ljubimce, te tako pripomognete u skupljanju sredstava za isti.

17:00 - 21:00

U sklopu programa Turističke zajednice "Zadarski karneval", u nedjelju s početkom u 18:00 sati grupa Psihomodo Pop će održati koncert za povorku Zadarskog karnevala na Tovar Squareu.
Svirat će i dj Angelo, te će biti i organizirani program za sve Zadarske maškare.

Utorak 17.2.2015. - 21:00, Suprise party!

O ovom partyu se ne govori ništa i ne zna se ništa.  Koncerta će biti, ali će to bit iznenađenje uz još mnoštvo drugih.  Terasa je spremna za sve, od violine do dj-a.

Zadatak svim pozvanima je dobro se namaškarati, i pripremiti za dobar party i najbolje nagrade!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.