Zabava

Ja sam čovjek svog života

Severina konačno otkrila tko je čovjek njenog života

Severina konačno otkrila tko je čovjek njenog života

Popularna domaća pjevačica konstantno oduševljava svoje obožavatelje na društvenim mrežama, a ovoga puta odlučila je napraviti cijelu priču oko svoje proslave Valentinova, piše Gloria.hr

Severina Vučković (42) ne prestaje oduševljavati na Instagramu i obožavateljima otkrivati svoju maštovitu stranu koja voli pričati razne priče.

"Ja sam čovjek svog života... A sutra ću svoju ljepšu polovicu odvesti u Beč na Valentinovo. Btw, ovo sam se slikao prije 7 godina. Sad sam malo mršaviji... I obrva mi je narasla. Kad malo bolje pogledam, isti sam svoj otac." napisala je ispod jedne od fotografija popularna pjevačica.

"A ovo je ona... moja bolja i ljepša polovica. Ona je SVE... Ta kad se zaljubi, nikog i ništa ne vidi... Kad je bila mala, zaželjela je da svi koji se u nju zaljube ostanu u nju zaljubljeni cijeli život... obožavam je... Valjda zbog te njene želje kad je bila mala... SVE SU ŠANSE..." napisala je ispod druge fotografije Severina i potaknula brojne rasprave i komentare na društvenim mrežama.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.