Zabava

Kraljica popa

Madonna: Europa postaje nacistička Njemačka

Madonna: Europa postaje nacistička Njemačka

Madonna tvrdi da je zabrinuta nedostatkom tolerancije na različitosti

Kraljica popa ponovno je pokazala da nema dlake na jeziku pa je u jednom radijskom intervjuu jutros izjavila da Europa polako postaje nacistička Njemačka, prenosi Guardian.

Naime, Madonna tvrdi da je zabrinuta nedostatkom tolerancije na različitosti, što ujedno znači povratak nacističkih vrijednosti te pjevačica tvrdi da je najviše razočarana Francuskom.

"Antisemitizam je na vrhuncu" kazala je i dodala: "Živimo u ludo vrijeme, a situacija postaje sve stravičnija".

Madonna se potom osvrnula na Francusku, kazavši. "Ta država je jednom davno prihvaćala i poticala različitosti, multikulturalizam, slobodu govora i umjetničke izričaje. Francuska je nekoć bila zemlja koja je prihvaćala ljude svih boja, mjesto na koje su umjetnici bježali. Danas to više nije tako".

Ovo nije prvi put da 56-godišnjakinja javno kritizira situaciju u Europi i Francuskoj. Naime, o ksenofobiji i jačanju radikalne desnice pričala je i 2012. godine, zbog čega je kako kaže, došla na pik francuske političarke Marine Le Pen.

Le Pen i Madonna su se prvi put javno posvađale kada je pjevačica u jednom svom video spotu iskoristila fotografiju političarke i na njezino čelo stavila svastiku.

"Ono što sam rekla prije dvije godine i dalje stoji. Ne događa se to samo u Francuskoj, već i diljem Europe. No, posebno u Francuskoj".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.