Zabava

Terraneo Summer Break 2015

2CELLOS još jednom oduševili u vreloj zadarskoj noći

2CELLOS još jednom oduševili u vreloj zadarskoj noći

Koncert koji će se dugo pamtiti svjetski poznati 2CELLOS održali su na rasprodanom zadarskom Forumu u sklopu projekta Terraneo Summer Break.

Simpatični i odlično raspoloženi, Stjepan i Luka publiku su cijelo su vrijeme, osim vrhusnkom svirkom, zabavljali i šalama na svoj račun. "Flerter" Stjepan i "jaka desnica" Luka svojom su opuštenošću i lakoćom izvođenja publiku ostavili bez daha Više od četiri tisuće zaljubljenika u čelistički dvojac s oduševljenjem je pratilo svaki potez glazbenih virtuoza. Nevjerojatne izvedbe pjesama You Shook Me All Night Long, Thunderstruck, Mombasa, They Don't Care About izazvali su pravo oduševljenje, pogotovo u trenutku kada im se na bubnjevima pridružio odlični Dušan Kranjc. 

Odličan 1 i pol satni koncert završio je trostrukim pozivom na bis, a skladba Vilo Moja koju su 2CELLOS izveli pred kraj koncerta bila je posebno emotivna za sve pristune.

"Upravo na ovom mjestu prvi sam puta čuo Luku kako svira. Zvučao je katastrofa, morao sam intervenirati", kazao je Stepan u šali. I zato je ovo vrlo posebno mjesto za nas. Još uvijek osjetimo neku čudnu energiju u zraku!" - izjavio je Stjepan Hauser.

Koncert su započeli u laganom ritmu klasičnih djela, što je bilo samo zagrijavanje. Nakon toga krenulo je opće ludilo. Obrade rock, elektronskih i pop pjesama, od ACDC-a, Nirvane, Prodigyja, Coldplaya, pa sve do Guns'n'Rosesa,... publiku su cijelu večer podizali na noge, a svaka izvedba završila je upravo onako kako su i zaslužili - ovacijama!

Povijesni ambijent i spektakularna produkcija odveli su posjetitelje na nezaboravno višeosjetilno putovanje. 2CELLOS upravo su u Zadru, gradu gdje je bend rođen, po prvi puta u Hrvatskoj odsvirali i nove skladbe s albuma Celloverse.

Do posljednjeg mjesta ispunjen Forum uživao je u višesatnoj glazbenoj poslastici koja će svima dugo ostati u pamćenju. U čarobnoj večeri uživali su i TV voditeljica Mila Horvat te fotograf Stephan Lupino koji su bili očarani vrhunskom produkcijom koja je uključivala pozornicu od 120 m2, velike LED ekrane i najbolje ozvučenje.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.