Zabava

Izbodena

Tragična smrt unuke Morgana Freemana

Tragična smrt unuke Morgana Freemana

E'dena Hines, posvojena unuka Morgana Freemana izbodena je na smrt na pločniku Manhattana.

Kad je policija stigla na mjesto zločina, pronašli su 33-godišnju E'Denu bez svijesti s ubodnim ranama po tijelu. The New York Post javlja da je nad njenim tijelom stajao njen bivši dečko koji je nekontrolirano vikao. Nedugo zatim Hines je proglašena mrtvom u bolnici u Harlemu. Njen dečko je uhićen i odveden na psihijatrijsko vještačenje.

Iako se isprva samo nagađalo koji su razlozi ubojstva, tabloidi pišu da je razlog - egzorcizam. Preciznije, ludilo njezina dečka vjerojatno potaknuto konzumiranjem droga.

Naime, E'Denu je njezin dečko Lamar Davenport napao nedaleko njihova doma, a svjedoci tvrde da je stajao nad njezinim tijelom i urlao: "Izlazite vragovi. Protjerujem vas u ime Isusa".

Svjedok Brydon Tarafa za Dailymail izjavio da je baš izlazio iz stana kad je začuo urlikanje: "Isus Krist je rođen", a nedugo zatim i ženin vrisak.

Davenport, koji je i ranije imao problema s drogama, odveden je na liječenje. Kad je policija stigla na mjesto zločine, Davenport je još uvijek klečao nad tijelom i pravio poteze kao da je ubada iako u rukama nije držao ništa.

Njegov prijatelj Ray Rosario tvrdi da je par vidio proteklog vikenda i da su bili izuzetno sretni: "Pokušavam se pomiriti s onim što se dogodilo. Rastrgan sam između mržnje prema njemu, ljubavi prema njemu i tuge zbog nje".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.