Zabava

Nadopunjen line up

Stampedo i Kuzma & Shaka Zulu na Harteri

Stampedo i Kuzma & Shaka Zulu na Harteri

Lineupu ovogodišnje, jedanaeste Hartere (Groove Armadi, Letu 3, Elementalu i Kawasaki 3P-u), pridružuju se još dva razigrana domaća benda - Stampedo i Kuzma & Shaka Zulu.

Zagrebački Stampedo veseo je, kabaretski nastrojen bend koji je do sada objavio šest dugosvirajućih albuma. Krasi ih neobičan spoj ritmova sa svih strana globusa te melodiozni predznak retro/pop/rock vremena. Osim novog materijala, publika na Harteri može očekivati i neke od njihovih najvećih hitova kao što su »Stampedo«, »Jadranska sol«, »Samo zvijezde«, »Plaža snova«, »Snijeg« i »Špricer«.

Grupa u rujnu ulazi u studio i počinje raditi na novom albumu, a najavnu pjesmu »Vjetar« za koju se snima i videospot, predstavit će upravo na Harteri. Na posljednjim koncertima pridružio im se i Damir Martinović Mrle iz Leta 3 s kojim je njegova životna partnerica, pjevačica Stampeda Ivanka Mazurkijević snimila album »Kauboji« te pjesmu »Zadnje riječi« pa možda pripreme i neko iznenađenje na Harteri.

U Harteru ovog rujna prvi put dolazi Kuzma & Shaka Zulu, splitski duo partimejkera, s kolekcijom izvanvremenskih hitova iz ranih devedesetih. Nakon povratka na scenu 2010. godine, ponovo su osvojili novu generaciju mladih željnih pravih tuluma.

Ovaj duo čine Kuzma (producent i lead vokal) i Shaka Zulu (MC i vokal), a odlikuje ih mješavina rap, reggae, dance, italo-disco, trash i disco-rock stilova uz najpozitivniju energiju, zezanciju i vrhunsku komunikaciju s publikom.

- Veselja i plesa na ovogodišnjem izdanju festivala neće nedostajati, a iznenađenja će biti još! Pratite nas na našim službenim stranicama www.hartera.com i na Facebook-u. Ulaznice nabavite u Dallas Music Shopu Rijeka te sustavu i prodajnim mjestima Eventima. Cijena festivalske ulaznice iznosi 99 kuna, poručuju organizatori Hartere koja će se održati u prostorima bivše Tvornice papira 18. i 19. rujna, javlja Novi list


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.