Zabava

Najava:

Severina otvara ovogodišnji Zadar Doğuş turnir

Severina otvara ovogodišnji Zadar Doğuş turnir

Najpopularnija regionalna pop zvijezda Severina održat će spektakularni koncert na otvaranju ovogodišnjeg Zadar Doğuş turnira.

Na jedinstvenom koncertu 23. rujna u dvorani Krešimira Ćosića, Severini će se pridružiti i najpopularniji grčki pjevač Antonis Remos.

Vrhunska produkcija i najveći hitovi obje zvijezde garancija su nezaboravnog provoda na kojem se očekuju gosti iz cijele Europe, kao i sami sudionici turnira.

Na ovogodišnjem Zadar Doğuş turniru nastupa finalist ovogodišnje završnice Eurolige, grčki Olympiakos, koji u Zadar dolazi po prvi puta, kao i njemački Bayern te beogradska Crvena zvezda. Pobjednik prošlogodišnjeg turnira Fenerbahçe, kao i turska Darüşşafaka te domaćin Zadar dobro su upoznati sa svim prednostima ovog vrhunski organiziranog turnira.

Turnir na kojem sudjeluje čak pet Euroligaša igra se uz izravne TV prijenose u Grčkoj, Turskoj, Njemačkoj te u zemljama regije. Iznimna zainteresiranost za turnir najavljuje dolazak velikog broja gostiju koji će, popunivši kapacitete u Zadru i okolici, itekako doprinjeti produženju turističke seozne. Uz brojne popratne aktivnosti tu su i Kids day, brojni players partiji ali i susreti gospodarskih delegacija iz zemalja sudionika turnira.

Ulaznice za koncert Severine i Remosa mogu se kupiti u pretprodaji putem službene stranice turnira www.s-event.hr i u sustavu Ticket shopa ( www.tiscketshop.hr) po cijeni od 70 kuna.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.