Zabava

Prevarena

Remi se osvrnula na gašenje Rolling Stone magazina

Remi se osvrnula na gašenje Rolling Stone magazina

Mirela Remi Priselac, poznata pjevačica grupe Elemental i prevoditeljica, posljednjih je mjeseci prevodila poznati časopis Rolling Stone, koji već duže vrijeme grca u problemima.

Na službenoj Facebook stranici regionalnog izdanja pljušte kritike nezadovoljnih pretplatnika koji nisu dobili časopis, a na RS-u je zube polomila i Remi pa je svoj posljednji status na Facebook profilu posvetila upravo glavnom uredniku časopisa Toniju Moškovu.

"Glavni urednik Rolling Stonea, g. Toni Moškov, duguje mi novac za cca 10 mjeseci prijevoda za njegov magazin (koji - by the way - nije izašao od svibnja). Zavlačio je cjelokupnu redakciju, zavlačio je pretplatnike, zavlačio je Amere koji su mu prodali licencu. Svoju krvavo zarađenu lovu vjerojatno neću nikada vidjeti, ali nadam se da će se karma - moja draga prijateljica - okrenuti u časak i vratiti mu zasluženo. Osjećam se prevareno, iskorišteno, silovano, neutješno i razočarano :((((", napisala je Remi, koja ipak ne misli tako lako odustati od svog pošteno zarađenog novca.

"Nitko me nikada nije ovako nasanjkao... Tuga i bijeda. Može Vas biti sram, g. Toni Moškov. I da, tužit ću Vas", dodala je Remi, dok su joj prijatelji i fanovi u komentarima savjetovali da se ne nada previše, jer su šanse da će dobiti zarađeno male. 

Facebook stranica regionalnog izdanja Rolling Stonea istovremeno je zatrpana porukama pretplatnika koji su časopis platili, ali im nikada nije stigao na kućnu adresu.

"Pozdrav, što je sa novim brojevima? Platila sam dvije preplate na vaš časopis. Jedna od tih preplata je bila poklon za rođendan za frendicu i sad meni mora biti neugodno zbog vas, jer nije nikada dobila niti jedan broj... Odgovorili ste mi na mail da bu uskoro... Ja čekam i čekam i čekam, a novih brojeva nigdje... Mislim znam da se u Hrvatskoj cijeni laganje,muljanje i uzimanje tuđih para... Molim vas da odgovorite iskreno šta se događa i ako više nećete izlaziti u tiskanom obliku da vratite pare!", napisala je jedna čitateljica, a slično je mišljenje i druge.

"Vaše su pare propale"

"Nova sam pretplatnica vašeg časopisa i dosad sam dobila samo jedan broj. Iz tog bih razloga htjela povrat novca, ali ne javljate mi se na mail. Vidim da ste aktivni s objavama na portalu i facebooku pa mislim da je nakon već sad 4 mjeseca vrijeme da dobijemo neku povratnu informaciju", napisala je, a iako nitko od zaposlenih u Rolling Stoneu ne odgovara, od drugog je čitatelja dobila objašnjenje: "RS je propao, na kioscima će se naći ako netko drugi kupi licencu, vaše su pare propale".

Zanimljivo, unatoč svemu navedenom, putem Facebook stranica hrvatskog izdanja Rolling Stonea i dalje je moguće pretplatiti se na isti časopis. Hrvatska inačica poznatog izdanja koje se prodaje u čak 25 svjetskih zemalja prvi se put pojavila 18. listopada, što znači da je tržištu "izdržao" nepune dvije godine.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.