Zabava

Novopečena supruga

Dobivala je i skuplje: Igor je Severini dao prsten za 18.000 kn

Dobivala je i skuplje: Igor je Severini dao prsten za 18.000 kn

Severina ponosno pozira s prstenom kojeg joj je poklonio suprug Igor Kojić, čija se vrijednost procjenjuje na 18.000 kn. Od Milana je dobila prsten za 225.000 kn.

Ako je od bijelog zlata, maksimalna vrijednost prstena na Splićankinoj ruci je 10.000 kuna,  ali vjerojatno je izrađen od platine pa je bio duplo skuplji - objašnjavaju stručnjaci iz Prahir zlatarnica. Prsten s kojim Severina Vučković (43) ponosno pozira od rujna, kad se u tajnosti udala za nogometnog menadžera Igora Kojića (28), ručni je rad, tvrde zlatari. Iako nije optočen briljantima, Kojić ga je platio 18.000 kuna.

Pjevačica se prije četiri godine hvalila Cartierovim nakitom koji joj je poklonio bivši zaručnik Milan Popović (49). Prsten iz kolekcije Love od ružičastog zlata s plavim, žutim i ružičastim safirima, zelenim i narančastim granitom te ametistom Popović je platio 18.500 kuna. Severina je rekla da je to zaručnički prsten koji joj je milijunaš kupio, a on je nakon njihova prekida tvrdio da joj je prsten poklonio jer ga je Severina dugo željela. Srpski veletrgovac bakrom poklonio joj je i jedan prsten od bijelog zlata s briljantima koji stručnjaci procjenjenjuju na 225.000 kuna.

 

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.