Zabava

Agent 007

Daniel Craig inzistira da Ellen DeGeneres postane prvi ženski 007

Daniel Craig inzistira da Ellen DeGeneres postane prvi ženski 007

U Elleninom talk showu nikad nije dosadno. Tako je trenutni Bond jučer voditeljici poklonio svoj 7500 dolara vrijedan sat, ali i svoje dopuštenje da bude prvi ženski tajni agent 007, javlja rtl.hr

Sat koji je voditeljica dobila na poklon nije bilo kakav. Naime, radi se o satu koji je Craig nosio tijekom snimanja 24. filma Bondove franšize, a nosi ime „The Seamaster 300 Spectre".

„Donio sam ti ga jer sam mislio da će ti zatrebati ukoliko zaista razmatraš tu ulogu. Sada kada ga imaš, ubaci se u odijelo i imaš ulogu, što se mene tiče", rekao je šarmantni Craig na oduševljenje publike i same Ellen.

Prvi plavi Bond nastavio je komplimentirati voditeljicu rekavši joj kako inače „izvrsno nosi odijela". Međutim, nije cijeli intervju protekao u šaljivom tonu. Craig je otkrio da još uvijek nije siguran hoće li peti put tumačiti najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu.

„Oduzima mi mnogo vremena i daleko sam od obitelji. Znate, samo se želim vratiti doma na kraju svega tako da trenutno uopće ne želim razmišljati o tome", objasnila je 47-godišnja akcijska zvijezda.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.