Zabava

Devet dana prije početka prikazivanja sedmog nastavka

"Starwarsmania" i u Hrvatskoj

Devet dana prije početka prikazivanja sedmog nastavka jedne od najpopularnijih svjetskih filmskih franšiza, 'Ratovi zvijezda: Sila se budi' u Hrvatskoj,  u CineStar kinima obilježit će rekord u pretprodaji nekog filma u Hrvatskoj.

 

Najiščekivaniji film godine počinje s prvim kino projekcijama za sve prave obožavatelje Ratova zvijezda 16. prosinca točno u ponoć. Za sve posjetitelje koji su već kupili ili tek kupuju ulaznicewww.blitz-cinestar.hr/cinestar/ratovi-zvijezda-sila-se-budi/3450 za ekskluzivne projekcije CineStar im poklanja originalni plakat iz filma.

Što se tiče samog filma,  J. J. Abrams potpisuje režiju, dok je George Lucas, kreator cijele franšize, na ovom filmu radio kao kreativni savjetnik. Nastavak sage Ratovi Zvijezda događa se 30 godina nakon radnje filma Ratovi zvijezda VI: Povratak Jedija (1983). U najnovijem nastavku pojavljuju se i novi likovi Finn, Rey i Poe Dameron zajedno s onima iz prijašnjih nastavaka Ratova zvijezda. Film 'Sila se budi' producirale su kompanije Walt Disney Pictures, Lucasfilm i Bad Robot Productions.

  Željno iščekivani sedmi nastavak legendarne sage o Jedijima i zlom carstvu u redovnu kino distribuciju kreće 17.12., prije američke, pa ćemo najiščekivaniji film godine moći pogledati prije Amerikanaca.

Starwarsmanija, odlična glumačka ekipa, te zasigurno fenomen pop kulture i svjetske kinematografije su odlična pozivnica da se uputite u kino na ponoćnu projekciju i pogledate film među prvima u svijetu i probaj biti među jedinstvenim sretnicima kojima će ulaznicu prodati sami Darth Wader.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.