Zabava

Razvodi poznatih i slavnih u 2015. godini

Razvodi poznatih i slavnih u 2015. godini

Ako je suditi po statistici, 2015. godina će za poznate hrvatske parove biti upamćena kao godina novih ljubavnih veza, vjenčanja i rođenja beba, a manje kao godina razvoda kojih je bilo najviše na glumačkoj sceni.

Za razliku od Hollywooda gdje su se rastave protekle godine nizale jedna za drugom, u Hrvatskoj su poznati supružnici imali više sreće u ljubavi. Ipak, nekoliko hrvatskih glumica okončalo je svoje duge brakove, a prva među njima bila je Sanja Vejnović (53) koja se u veljači ove godine razvela od snimatelja Gorana Mećave. U braku dugom 30 godina dobili su sina Andreja i kćer Martu.  

Braku manekenke Anite Dujić i producenta Ivana Veljače, koji je potrajao godinu i pol dana, presudio je ove godine glumac Ivan Herceg s kojim je Anita danas u sretnoj vezi.

 

Njezina kolegica Suzana Nikolić (50) i profesor na Akademiji dramskih umjetnosti Enes Midžić (69) okončali su ove godine svoj brak u kojem su dobili 18-godišnju kćer Anu. Rastavu su dugo tajili od medija, no njihovi odvojeni dolasci na mnoga kulturna događanja u Zagrebu potvrdili su nagađanja o kraju njihova bračnog života. 

U rujnu ove godine, nakon 13 godina veze i šest godina braka, Larisa Lipovac i Goran Navojec priznali su da se razvode i ostaju u prijateljskim odnosima. Nakon razvoda Larisa je suprugu bila podrška na nekoliko filmskih premijera.  

Rastava koja javnost nije nimalo iznenadila, nakon što su priče o njihovim bračnim problemima izašle u javnost, jest ona HTV-ove voditeljice Nevene Rendeli (33) i Marijana Bračuna (34) koji su nakon pet godina braka odlučili krenuti svatko svojim putem. Još u ožujku 2014. pojavili su se problemi u njihovu odnosu, no unatoč velikom trudu da riješe krizu, u svom naumu nisu uspjeli.  

 

 

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.