Zabava

"40 dana za život"

Danijela Dvornik zgrožena pjesmom "Želim živjeti"

Danijela Dvornik zgrožena pjesmom

Spot za pjesmu "Želim živjeti", koji su snimili Nina Badrić, sestre Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac, Shorty, sestre Palić i Alan Hržica te bend duhovne glazbe Emanuel podijelio je javnost.

 

Pjesmu kojom se zalažu za život svakog začetog djeteta darovali su na raspolaganje inicijativi "40 dana za život", a prva ju je žestoko napala Danijela Dvornik.

"Ovo je dno dna i sumrak Hrvatske, vjera se koristi za sve i svašta pa i za zadobivanje publike. Nekima od njih možda treba umjetna oplodnja, a s obzirom na novu Vladu i njihove zakone to će biti vrlo problematično, možda su svoje molitve trebali usmjeriti prema tome, a pobačaj neka ostane ženino pravo i njena odluka. Nitko to ne radi zato jer im je to prekrasno iskustvo, nego zato što su okolnosti takve da ih natjeraju na takvu odluku. Pogledajte domove napuštene djece, zakone za usvajanje i sporost usvajanja. Sramota!

Neka gospoda iz ovog spota odu u Klaićevu, na odjel onkologije gdje djeca umiru, a da nisu život ni okusili, pa neka ih taj njihov Bog spasi! Da bi se dijete odgajalo, potrebni su uvjeti, posao, stan i sigurna plaća, a toga u Hrvatskoj nema. Neka se ova četvorka iz spota zalaže za to… Licemjerstvo do bola!", napisala je na Facebooku.

Na komentar da je neplanirana trudnoća u 21. stoljeću znak primitivnost, Danijela je odgovorila: "Nije odraz primitivnosti, nego možda loše procjene ili manjka edukacije ili momentalne komodnosti, možda i silovanja. Roditi dijete u takvim okolnostima, gdje nije začeto iz ljubavi , tu energiju dijete nosi kroz cijeli život i to ga određuje, vjerova li ili ne....samo da bi to shvatili treba malo više sivih stanica u mozgu a manje lizanja oltara".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.