Zabava

Čini se kako će i ovo biti njezina godina

Taylor Swift dobiva vlastitu mobilnu igricu

Taylor Swift dobiva vlastitu mobilnu igricu

Čini se kako će i ovo biti njezina godina.

Slavna Taylor Swift prvo će nastupiti na dodjeli Grammyja, a ovih dana radi na još jednom projektu, točnije vlastitoj mobilnoj igrici, koju će izbaciti u suradnji s istom tvrtkom, koja je zaslužna za igricu Kim Kardashian.

Ona će biti dostupna krajem ove godine, a Glu Mobile napravila je igricu i za Taylorinu suparnicu Katy Perry, kojoj je ova posvetila i veliki prošlogodišnji hit "Bad Blood". No, igrica je navodno bila veliki promašaj pa je tvrtka krenula u potragu za novom zvijezdom, s kojom to neće biti slučaj.

Tako će se suparništvo ove dvije pjevačice preseliti na polje tehnologije, a vjerujemo kako će Swift i ovdje postići veliki uspjeh.

Naime, kada se zbroji njezina vojska obožavatelja na društvenim mrežama, točnije s Facebooka, Instagrama i Twittera te Vevo sljedbenika, radi se o njih 227 milijuna, za koje se Glu Mobile nada da će biti zainteresirani i za igranje igrice.

Igrica će se naravno bazirati na životu 26-godišnje pjevačice, no ostali smo uskraćeni za sve ostale detalje.

Igrica "Kim Kardashian: Hollywood" postigla je ogromni uspjeh, a još nekoliko slavnih cura, ove će godine dobiti svoje.

Jedna među njima je i pop princeza Britney Spears, čija se igrica također očekuje krajem ove godine. Britney je sa spomenutom tvrtkom potpisala 5-godišnji ugovor, a navodno će biti vrlo slična igrici slavne Kim.

I repericu Nicki Minaj očekuju nove avanture, kako u privatnom, tako i na poslovnom planu, a ovdje, među ostalim, mislimo i na igricu, koju će slavna reperica izbaciti u ljeto 2016. godine. Iako detalji još uvijek nisu poznati, nadamo se da će aplikacija uključivati Drakea i scene iz slavnog spota za pjesmu "Anaconda".

A kako ne bi bilo da samo poznate cure potpisuju ovakve ugovore, pobrinuo se holivudski snagator Jason Statham, čija se igrica očekuje u neko doba ove godine. I dok će se cure uljepšavati, pjevati i pozirati paparazzima, vjerujemo kako će Jasonova igrica sadržavati nešto nasilja, a možda i njegovu prekrasnu zaručnicu Rosie Huntington-Whiteley.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.