Zabava

Ponosna majka na Instagramu

Severinin sin danas slavi 4. rođendan

Severinin sin danas slavi 4. rođendan

Severinin jedinac danas slavi 4. rođendan, a tportal donosi njihove najljepše trenutke koje je Severina posljednjih godina brojnim fotografijama demonstrirala javnosti.

Od dana njegova rođenja mnogo se toga dogodilo u Severininom životu, no sin je, kako je jednom rekla, njezino najveće veselje.

Godine kad je došao na svijet u Splitu je pao snijeg koji se ne pamti. "Godina 2012. je bila moja najljepša zato što sam postala majka. Aleksandar nam je svima u kuću donio radost. Mali je morao biti Dalmatinac. Ima velike oči, radoznao je i svi se u njega zaljube kad ga vide. Uistinu je poseban", poručila je Seve nekoliko mjeseci nakon što je prvi put postala majka.

Obiteljska sreća s Milanom Popovićem potrajala je još sedam mjeseci nakon rođenja Aleksandra, a onda se strast Splićanke i Beograđanina pretvorila u bojno polje koje se ne smiruje već treću godinu. Nakon njihovog prekida dječak je ostao živjeti sa Severinom, a od svake njezine objavljene fotografije sa sinom na društvenim mrežama povučenom Popoviću povisi se tlak. Tako će zasigurno biti i danas.

A kad su stihovi u pitanju postoje neki koji za pjevačicu imaju posebno značenje:"Pričat će ti jednom, možda, kako sam ja bio štošta, pile moje, pače moje malo. Mudrovat će badavani kad me nema da se branim, da sam blizu, ne bi im se dalo", stihovi su pjesme Đorđa Balaševića "Uspavanka za dečaka" koje je Severina prošle godine posvetila sinu tjedan dana prije njegovog trećeg rođendana.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.